1954 : Alcatraz

1954alcatraz08Joe trebuie sa ispaseasca 40 de ani la Alcatraz pentru un jaf armat asupra unei masini blindate. Prada pe care acesta a luat-o din acea masina blindata este inca ascunsa undeva acolo, dar doar Joe stie unde se afla. Pe strazile lui San Francisco, fostul complice al lui Joe si sotia sa, sunt dornici sa gaseasca banii furati. Cine va pune mana pe premiul cel mare?

In acest joc de aventura interactiv Point & Click de la Daedalic Entertainment si Irresponsible Games, echipa lui Gene Mocsy, Joe si sotia sa Cristina vor fi caractere jucabile. Jucatorii vor alege intre dragoste, tradare, viata si moarte : Cristina il va asista pe Joe in timp ce vrea sa evadeze din inchisoare? Vor recupera averea impreuna? Sau se vor lasa prada lacomiei? Va incerca Cristina sa il tradeze pe sotul ei, razbunandu-se pentru toate dezamagirile si o casnicie care nu a adus decat greutati? Isi va intoarce spatele catre Joe si va pleca cu fostul lui complice? Sau va castiga Joe totul in final?

1954 : Alcatraz ofera tot ceea ce tine de o aventura grozava : puzzle-uri care sa te puna in dificultate, o poveste de crima matura cu un scenariu dinamic si cu mai multe posibilitati si o multime de caractere interesante. Barbati brutali care ii vor face viata mai grea lui Joe, in timp ce in afara inchisorii nu numai fostul complice, dar si raufacatori si politisti sunt dupa banii si Cristina. Cinematicul San Francisco al anilor 1950, este prins intr-un stil de benzi desenate intr-un loc aspru. Dar este de asemeni un loc in care 1954 : Alcatraz poate aduce un omagiu istoriei si lui zeitgeist, in forme de cultura Beatnik si alte teme contemporane.

Ce contine jocul ?

  • Doua caractere jucabile : Cuplul de gangster Joe si Cristina
  • Mai mult de 20 de alte caractere animate 3D
  • Mai mult de 60 de fundaluri desenate de mana, bazate pe filmari originale din San Francisco, North Beach si Alcatraz
  • Puzzle-uri dificile si dialoguri captivante, realizate de Gene Mocsy, co-scriitorul lui Ghost Island
  • Coloana sonora de Atmospheric Beat si Jazz, realizata de Pedro Macedo Camacho (A vampyre Story, Audiosufr, Ghost Pirates of Vooju Island, Fairytale Fights)
  • Deciziile din intermediul jocului influenteaza scenariul si duc la diferite finaluri

Cerinte de Sistem Minime :

OS: Windows XP/Vista/7/8

Procesor : 2.5 GHz (un singur nucleu) sau 2GHz (cu doua nuclee)

Memorie : 3 GB RAM

Placa Video : Seria Geforce 200-/Radeon 300/Intel HD 3000 sau mai bune

Spatiu Disponibil : 6GB

Placa audio : Compatibila cu DirectX 9.0c

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *