Adolf Hitler si obiceiurile sale ciudate

Probabil cel mai cunoscut conducator al tuturor timpurilor, nu exista o persoana pe lumea asta (care ar acces la cea mai mica forma de informare) care sa nu fi auzit de renumitul dictator german, Adolf Hitler. Probabil ca ceea ce l-au facut renumit au fost cruzimea si ambitia acestuia, lucruri care l-au facut, practic, cel mai de temut om al timpului sau.

Oamenii s-au temut de Hitler din mai multe motive, Holocaustul si moartea a milioane de civili venindu-ne imediat in minte cand pronuntam sau auzim numele lui. Pe langa actiunile sale inspaimantatoare si deranjante, brutalitatea si nebunia sa completa, vom prezenta in continuare cateva motive in plus pentru care Hitler putea fi usor declarat cel mai ciudat om al tuturor timpurilor.Inainte de prezentarea motivelor din cauza carora era asa de ciudat, ar trebui sa stii ca marele dictator a fost la un pas de moarte, inainte ca acesta sa se fi nascut macar. Da, ai inteles, mama sa a vrut sa faca avort, insa a fost convinsa in ultimul sa nu o faca de catre doctorul acesteia.

Unul dintre motivele despre care spun ca Adolf Hitler a fost cel mai ciudat om care a trait vreodata, este acela ca nu si-a dat niciodata haina jos cand era in public. Se pare ca avea multe lucruri de ascuns. De asemenea, Hitler a fost responsabil cu ideea inventarii papusilor gonflabile. Ai auzit bine, a inventat papusile gonflabile pentru soldatii sai, pentru ca acestia sa nu fie nevoiti sa „se spurce” cu femeile natiunilor cucerite, pastrandu-se puri, ca niste demni soldati „arieni”. Ii placeau unii cantareti si comedieni evrei si tigani, insa asta nu l-a impiedicat sa-i macelareasca pe ei si pe familiile lor, nu? Hitler s-a culcat cu nepoata sa, dupa care aceasta s-a sinucis. Ultima ciudatenie legata de Hitler din acest articol, lui Hitler ii placea la nebunie zaharul, asa de mult incat punea linguri intregi de zahar intr-un pahar cu vin.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *