Afla care sunt lucrurile din viata ta care iti sterg zambetul de pe buze! Renunta imediat la ele!

Oamenii sunt foarte tristi inca din primii ani de viata. Aceste lucruri se datoareaza vremurilor grele si urate in care traim. Copii nu mai au aceeasi copilarie si se maturizeaza mult mai repede decat ar trebui. Auzim tot mai des oameni care spun ca fericirea nu face bine sanatatii. Sigur, aceste lucruri sunt inproprii spune pentru ca orice om isi doreste sa fie fericit insa datorita faptului ca nu au fost foarte fericiti in ultima vreme cred ca acest lucru este un adevarat lux. Iata cateva obiceiuri zilnice care te fac nefericit si pe care ai putea sa le ignori:

In primul rand, chiar daca este etic si foarte frumos sa faci lucruri bune pentru tine si pentru oamenii din jurul tau ar trebuie sa te limitezi. Nu exagera cu faptele bune deoarece te vor incurca foarte mult. Gandeste-te in primul rand la binle tau si mai apoi la binele altora. In ziua de astazi oamenii nu mai ajuta si nu se mai gandesc si la altii. Este bine sa faci fapte bune insa  nu transforma asta intr-o obsesie. Acest lucru te va face nefericit.

De asemenea, nu iti transforma viata intr-un adevarat calvar. Stim ca trebuie sa ai grija la alimentatie, sa faci sport, sa consumi lichide, sa te comporti foarte frumos cu colegii la servici etc. Nu te stresa prea mult daca nu ai reusit intr-o zi sa mergi la sala sau sa mananci numai sanatos. Vei face mai multe eforturi in zilele urmatoare si vei trece mai usor peste. Nu te face singur nefericit din lucruri atat de marunte.

Alte lucruri care ne fac nefericiti sunt complexele si nemultumirile de sine. Anumite persoane nu sunt multumite de felul in care arata si sunt mereu triste si nemultumite din aceasta cauza. Aceasta este o greseala foarte mare. Fiecare persoana este frumoasa prin felul sau de a fi.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *