Afla care sunt tipologiile de barbati de care toate femeile fug!

La inceputul experientei este clar ca nu avem de unde sa stim cum trebuie sa ne comportam cu persoanele din jurul nostru. Se intampla adesea, mai ales fetelor care sunt mai naive sa aiba parte de foarte multe deziluzii atunci cand vine vorba despre apartenerul sau despre un barbat misterios care a aparut in viata lor.;

De cele mai multe ori femeile se lasa ghidate de aspectul fizic si de a[arentele fizice pe care le face un barbat. Stim ca drgaostea este imprevizibila si oarba, iar in momentul in care ne indragostim este imposibil sa ii observam defectele celuilalt. Este posibil ca la inceputul relatiei sa nu vedem decat ceea ce ne place la persoana respectiva si sa nu mai bagam in seama defectele persoanei.

Din acest motiv, m-am gandit ca trebuie sa va ilustrez cateva tipologii de barbati pe care trebuie sa ii evitati daca va doriti sa nu aveti parte de deziluzii si de suferinte:

Barbatul burlac

Daca tipul pe care l-ai intalnit arata extremd e bine, ar eo mentalitate foarte buna din punctul tau de vedere si vizibil nu are nici un defect insa spune ca nu a avut nici o relatie seriasa pentru ca nu a gasit persoana potrivita, in ciuda faptului ca arata foarte bine, ar trebui sa iti pui un semn de intrebare. Cum este posibil asa ceva? Ei bine, aceatsa tipologie trebuie sa dispara din viata ta. Nu te lasa sedusa de acesti oameni.

Afemeiatul

Ai observat cumva ca este dispus sa agate orice tipa ii iese in  cale pentru ca la fiecare dintre ele vede cu totul altceva, de asemeena trebuie sa ai mare grija. Nu te gandi vreodtaa ca se va schimba pentru tine pentru ca acest lucru nu se va intampla niciodata. Astfel, ai grija cand dai peste asemenea persoane.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *