Ai gasit cadoul potrivit? Vezi si acest articol, daca ai nevoie de inspiratie

cadou pictura pe numere pictorulfericit.ro

Tic tac – in aceasta perioada despre asta este vorba, mai ales in ceea ce priveste cadourile pentru cei dragi. Daca inca nu ai reusit sa achizitionezi ce ti-ai propus sau, mai rau, inca nu stii ce tip de cadou sa alegi, ai ajuns in locul potrivit. Te inspiram cu cateva produse de la Pictorul Fericit.

Pentru ca in ultima vreme a facut mare valva conceptul de pictura pe numere, iata prima idee grozava de cadou. Vezi si acest articol despre acest furnizor. Te vei incuraja sa incerci si tu, in cazul  in care nu ai facut-o pana acum. Este vorba de aplicarea culorilor in spatiile potrivite. Cum vei face acest lucru? Cu ajutorul schitei preimprimata pe panza din bumbac. Un kit complet de pictura de la Pictorul Fericit contine pensulele necesare (3 la numar), dar si setul complet de culori acrilice.

 

Pictura pe numere este pentru oricine

Cei care sunt in cautarea unei experiente care sa ii ajute sa se destreseze, sa se detaseze de tot stresul zilnic sau cei care pur si simplu isi doresc sa incerce sa picteze un tablou singuri vor aprecia negresit pictura pe numere. Practic oricine poate alege acest tip de activitate, presupune asadar ca pictura sa fie accesibila tuturor.

Pot fi alese seturi de pictat cu teme diverse, cele de sezon cu iarna, oameni de zapada sau brad ori cele cu diverse portrete, peisaje sau animale. In cadrul acestui magazin online vom gasi categorii atat de diverse, incat pare greu – daca nu chiar imposibil – de crezut ca nu este ceva potrivit pentru fiecare destinatar al tau. Alege seturi pentru el sau ea, poate chiar unul pentru cupluri si veti picta impreuna. Este un altfel de cadou, pentru ca implica experienta minunata de a face impreuna ceea ce va avea sa fie o decoratiune perfecta pentru orice incapere.

 

Materiale de pictura si accesorii pentru incepatori, amatori sau experimentati

In functie de nivelul de cunoastere din domeniu, pot fi alese de la Pictorul Fericit diverse tipuri de produse, care devin si cadouri perfecte. Sunt aici disponibile carti, suport pentru pensule, tot felul de panze, culori etc.

Pentru cei care cauta ceva mai diversificat, produse pentru copii spre exemplu, tot la aceasta sursa vor gasi, printre altele: puzzle-uri din lemn, diverse serturi de activitati educationale sau seturi de pictat pe fata. Sunt ideale pentru petrecerile tematice de copii. Cei mici se pot transforma in vampir sau un animal, cu o simpla masca pictata pe fata.

 

Anul acesta se poarta cadourile tip experienta

Fara sa mai fie necesar sa colinzi din magazin in magazin, prefera sa faci aceste cumparaturi online. Asta nu inseamna ca vei depune mai putin efort in a te gandi ce tip de cadou este unul inspirat si bine ales. Doar ca la Pictorul Fericit vei gasi diversitate de astfel de cadouri, cadouri care devin mai mult decat un simplu obiect de decor, uitat la un moment dat prin sertare si scos la lumina doar in preajma sarbatorilor.

Grabeste-te si ai sansa de a primi coletul pana in ziua de Ajun.

 

Contact:

Str. Marasesti, 22A, Suceava

contact@pictorulfericit.ro

0754 459 540

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *