Alege serviciile unei agentii de turism

Pe principiul „Pentru o viata sanatoasa evitati excesul de sare, zahar si grasimi”, avem si noi propria vorba „Pentru un concediu sigur si placut, apelati la serviciile unei agentii de turism.” In continuare vom discuta putin despre facilitatile pe care le ofera o agentie de turism si despre principalele motive pentru care ar trebui sa apelati sa serviciile unei astfel de companii in momentul in care planuiti un concediu.

Pentru inceput insa poate ca ar fi indicat sa vorbim putin despre ce inseamna o agentie de turism. O agentie de turism este o societate care are rolul de a intermedia turistii cu prestatorii de servicii turistice. Mai exact, ea vinde pachete turistice care includ transport, cazare si eventual alte facilitati.

Subiectul nostru se refera la motivele pentru care orice turist ar trebui sa apeleze la serviciile unei astfel de agentii. Pentru aceasta am ales o metoda inedita si anume prezentarea a doua sitatii distincte.

Vom presupune asadar ca doua familii aleg sa mearga in vacanta in Turcia. Una din ele vrea sa mearga pe cont propriu si cealalta prin intermediul agentiei de turism care pune la dispozitie oferte turcia 2014.

Prima familie va trebui mai intai sa gaseasca loc de cazare. Pentru aceasta va trebui sa dea o multime de telefoane, sa cunoasca cel putin limba engleza. Mai apoi va trebui sa procure biletele de avion.

In cazul celei de-a doua familie, informatiile referitoare la cazare, transport si facilitati incluse le gasesc pe site. Tot ce trebuie sa fac este sa achite sejurul si sa primeasca biletele de avion si voucherele de cazare.

Acum daca prima familie va intampina probleme la aeroport, va trebui sa se descurce singura. Deasemenea, daca va intampina probleme cu cazarea.

In cazul familiei care apeleaza la o agentie de turism lucrurile sunt mult mai simple. In momentul in care semneaza contractul pentru sejur, agentia se obliga sa rezolve astfel de probleme, asa incat vacanta lor va fi una cu siguranta reusita. Unde mai pui ca adunand costurile, prima familie va realiza ca a platit cate un serviciu separat si nu a beneficiat de nici un fel de reducere.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *