Alegerea ochelarilor in functie de fizionomia fetei

Fiecare dintre noi avem o anumita forma a fetei, anumite trasaturi care ne plac sau ne displac, dar si gusturi diferite legate de cum ne sta bine, de cum sa ne accesorizam ca sa aratam cat mai bine si pentru a impresiona placut lumea din jurul nostru. Tocmai de aceea, pentru fiecare forma a fetei, exista si anumite tipuri de accesorii care se potrivesc si scot in evidenta sau infrumuseteaza pe acea persoana.

Avand in vedere ochelarii de soare, tuturor dintre noi ne plac si ii purtam mai mult sau mai putin, mai ales pe timp de vara, pentru a ne proteja de soare, pentru a ne ascunde atunci cand nu vrem sa dam fata in fata cu lumea pentru ca suntem obositi sau pur si simplu ii purtam pentru ca ne fac sa aratam mai bine, mai deosebiti, mai in trend.

Fata ovala Pentru cele cu un tip de fata ovala li se recomanda a purta aproape toate tipurile de ochelari, pentru ca datorita structurii egale a fetei, li se potriveste orice, fiind niste norocoase. Ochelarii tip ochi de pisica, ochelarii de tip aviator, ochelarii cu rame rotunde, ovale, mai grose sau mai subtiri, ochelarii de tip „Ray Ban”, toate tipurile de ochelari existente le stau bine acestor fericite. Fata patrata

Celor cu tipul de fata patrata li se potrivesc ochelarii de soare care indulcesc trasaturile mai dure ale tipului de fata: cei cu rame rotunde, ovale sau rotunjite, in culori deschise si cu imprimeuri vesele. Fata rotunda Celor cu tipul de fata rotund le este mai greu in a-si gasi un tip de ochelari potriviti pentru fizionomia lor. Sunt recomandate in acest caz ramele dreptunghiulare, patratoase, insa nu sunt adecvate cele supradimensionate care pot acoperi toata fata si pot produce un efect urat la nivelul fizionomiei. Fata in forma de inima Celor cu fata in forma de inima li se recomanda ochelarii mai mari in partea de sus a fetei si mai mici, mai subtiri, in partea de jos. De asemenea, ca si in cazul fetei in forma rotunda nu li se recomanda ochelarii supradimensionati care pot acoperi toata fata.

Un comentariu la „Alegerea ochelarilor in functie de fizionomia fetei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *