Aplicatii Android pe care nu le puteti rata

action-launcher-pro-1Pentru banii mei, smartphone-urile sunt una din cele mai mari inovatii din ultimele decenii. Nu conteaza unde ma aflu, am acces la o camera, la inregistrare audio, player video si audio, agenda digitala si mai multe. Indiferent daca incape sau nu in buzunar, este usor sa-l iei unde vrei. Ma joc jocuri pe el, dar imi folosesc telefonul mai mult ca o unealta de productivitate. Am folosit dispozitive Android de ani buni si am alcatuit o lista de aplicatii pe care le instalez atunci cand imi schimb telefonul.

Action Launcher

Unul din cele mai bune lucruri despre mediul Android este gradul de flexibilitate si personabilitate care este disponibila pentru utilizatori. Unul din cele mai usoare metode sa preiei controlul telefonului tau este sa intalezi un alt launcher. Acestea iti schimba esential modul in care interfata telefonului tau arata si se comporta. Am folosit cateva din acestea, incluzand Nova Launcher si Aviate care este inca in beta, dar intotdeauna ma intorc la Action Launcher. Imi place index-ul aplicatiilor si sertarele personalizabile, ce pot fi accesate tragand din orice parte a ecranului. Este rapid, curat si simplu, ceea ce este singurul lucru de care ai nevoie de la un launcher.

BeyondPod

Sunt cateva aplicatii de podcast diferite pentru Android, incluzand Pocket Casts, insa eu unul prefer Beyond Pod. Este usor de folosit, si face exact ceea ce trebuie sa faca. Ascult podcast-uri in timp ce conduc, si imi place cum ruleaza automat urmatorul show, imediat ce s-au terminat playlisturile. Nu am prea multe cerinte de la un player de podcast, si atata timp cat aplicatia de Android, BeyondPod continua sa ruleze audio, imi place.

Drippler

Am tendinta de a folosi foarte mult telefonul, ceea ce este unul din motivele pentru care imi place Dripller. Iti detecteaza dispozitivul, apoi genereaza un „daily feed” de noutati, sfaturi si informatii bazate pe ceea ce ai. Mi-a aratat o multime de aplicatii grozave de cand il folosesc, si este mult mai usor decat sa vizitezi o multime de site-uri pentru a fi la curent.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *