Aplicatii care te ajuta in viata cotidiana

fooducateMananca Sanatos

Lasa cartofii prajiti deoparte. Mancand mancare fast-food este o dependenta in propriul sau fel, dar sunt un numar mare de aplicatii pe care le putem folosi sa mancam sanatos.

  • Fooducate : Gratuit pentru iOS si Android, aceasta aplicatie educa toti utilizatorii cu toate detaliile murdare despre ce sunt pe cale sa manance. Urmatoarea data cand iti iei crochete de pui, scaneaza codul de bare din intermediul aplicatiei pentru a afla mai mult decat adevaruri nutritionale. Fooducate tinteste sa fie un partener sanatos, determinandu-si utilizatorii si gradand mancarea bazat pe valoarea nutritionala.
  • Eat This, Not That : Acesta aplicatie de 5$, o gasim pentru iOS si Android si te va ajuta sa nu mai mananci mancare nesanatoasa de fiecare data. Cand simti nevoia sa mananci un burger, ruleaza aplicatia si iti va sugera o altenrativa mai sanatoasa. De asemeni are un ghid de restaurant, iar daca esti intr-un loc de mancat in catalogul aplicatiei, iti poate spune care va fi cea mai sanatoasa mancare. Vei face efectiv alegeri mai bune si veti invata sa mancati mai sanatos.

Nu mai fi dezorganizat si murdar

Sa-ti faci ordine in camera este mult mai usor cu ajutorul catorva aplicatii.

  • Unf*ck Your Habitat : Aceasta aplicatie care cost a 2$ pe iOS si Android, este produsa pentru a le da utilizatorilor dragoste dura. Aceasta aplicatie foloseste toate abordarile pentru a te determina sa faci curat, oferindu-ti mementouri si dandu-ti provocari contratimp pentru sarcini.
  • House Clean : Aceasta aplicatie este gratuita pentru Android, este o lista mega pentru ce ai de facut, care te pastreaza organizat si iti reaminteste de sarcinile pe care trebuie sa le realizezi.

De aceea, fie ca vrei sa scapi de obiceiurile proaste cand vine vorba de mancarea nesanatoasa, fie ca vrei sa fii determinat pentru a-ti face curat in camera fara sa ti se para o povara, foloseste-ti smartphone-ul.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *