Aspecte ce ar trebui sa le ai in vedere in privinta viitorului tau web site

Web design

Word cloud - web designIn momentul in care te decizi sa colaborezi cu client in materie de Web design, fie ca e vorba de un freelancer sau de o companie, tu ca web designer vei avea parte de cereri care mai de care mai complicate cu privire la site-urile web. Majoritatea celor care apeleaza la o companie speciazata in realizarea site-urilor web, precum IT Exclusiv, nu au cunostinte in legatura cu procesul de creare si functionare a site-ului.

Pentru a colabora mai bine cu clientii si pentru a se limita numarul de neintelegeri ar fi bine sa comunicati cu acestia si sa-i convingeti sa inteleaga o serie de elemente. Aproape orice este posibil, cand vine vorba de un site web, in materie de design si functionalitate, totul depinde de timp si de bani. Oricat ar parea de greu de implementat, cerinetele clientului ar putea fi indeplinite, daca timpul acordat este unul potrivit si daca finantarea este una pe masura cerintelor.

Ca orice alt proiect, indiferent de domeniu, este important pentru client sa inteleaga ca web design-ul nu se realizeaza in mod instantaneu. Cu cat o pagina web are mai multe informatii si cu cat ofera mai multe functionalitati pentru internauti, cu atat va dura mai mult constructia acesteia. Un alt aspect important ar fi acela ca in functie de browser-ul folosit, o pagina web poate fi afisata in mod diferit, fie ca este vorba de Internet Explorer, Firefox sau Chrome. Lucrurile se complica in cazul in care site-ul va fi disponibil si intr-o versiune „mobile”, destinata smartphone-urilor si tabletelor.

Unii clienti sunt foarte pretentiosi in legatura cu tematica site-ului si de culoarea dominanta, acestia trebuie sa inteleaga ca in functie de sistemul de operare, browserul web sau contrastul ecranului de pe care este accesat site-ul  culorile pot diferi.

O companie specializata in web design, precum  IT Exclusiv, va avea grija sa respecte cerintele si termenele limita in legatura cu crearea, lansarea si mentinerea site-ul web dorit de client, rezultatul finit fiind cu atat mai reusit, cu cat clientul va intelege mai bine etapele ce vor fi parcurse in crearea site-ului web.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *