Awesomenauts : Penny Fox

maxresdefault

Awesomenauts : Penny Fox (PC)

Producator si Publisher : Ronimo Games

Data de lansare : 10 Aprilie 2014 (cu early acces-ul la Starstorm)

Este o nebunie cat de mult s-a schimbat Awesomenauts de-a lungul anilor. Imi amintesc cand l-am achizitionat pentru Playstation 3 si ma intrebam cand o sa apara noi personaje, dar nu au aparut niciodata. Ar fi fost o intepatura sa cumperi versiunea de PC, daca nu era la vanzare in fiecare luna, si actualizarile masive si personajele nu erau gratuite.

Penny Fox a facturat ca un personaj de asasinare cu cantitati masive de potential de pedeapsa, dupa cum se arata. Aceasta incepe cu puterea de a folosi atacuri de aproape cu ajutorul ghearelor sale ce sunt destul de inofensive, dar dupa ce prinde cateva imbunatatiri si abilitati este o forta cu care te poti infrunta.

Pentru incepatori, aceasta are un atac de linie dreapta numit „Pounce” ce ii permite sa avanseze cu un atac puternic. Cealalta putere sociala este „Energy Pulse” ce are o arie mica, ce poate fi usor de tintit, de vreme ce efectele sunt in fata ei.  Ca abilitate pasiva, Penny poate sa sara de 3 ori.

Multe personaje, cum este Froggy G are deja o miscare de avant sau un con frontal, asa de ce este ea atat de speciala? Ei bine, o data ce incepi sa o cresti lucrurile devin mai interesante. Penny are o putere care iti pemite sa stochezi incarcari dupa ce ataci inamici. Poti sa stochezi pana la 4, si influenteaza in mod direct toate puterile sale, inclusiv atacul melee.

De exemplu, poti s-o construiesti pe Penny in asa fel incat stocarea unui anumit de incarcari, aceasta fuge mai repede, face mai mult damage, chiar foloseste si un atac de la distanta, in loc sa foloseasca tipicul atac de aproape.

Cel putin in mod mecanic, Penny Fox este un personaj unic si balansat pentru Awesomenauts.

 

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.