Beneficiile uimitoare ale scortisoarei

Cand ne gandim la iarna in mod automat ne vine in minte mirosul cojilor de portocale dar si cel de scortisoara de la o cana de vin. Sigur ca scortisoara este o mirodenie inconfundabila care are o aroma si un gust exceptional si inconfundabil. Nimeni nu va putea sa confunde mirosul de scortisoara deoarece acesta este uni si stimuleaza chiar si cele mai insensibile simturi.

Totusi, pe langa faptul ca este o mirodenie minunata, aceasta ajuta foarte mult si la diferite afectiuni cu care ne confruntam cu totii. Iata ce nu stiai, probabil, despre scortisoara:

Exista o dieta cu scortisoara si miere de abline,care este foarte benefica si ajuta foarte mult la o buna functionare a organismului. Scortisoara ajuta impotriva kilgoramele in plus in mod eficient. In primul rand, o cura de slabire presupune un sfat de specialitate pentru evitarea oricaror probleme de sanatate. De aceea, este bine sa mergi la un doctor sau nutritionist.
Despre cura de slabire cu scortisoara nu se stiu foarte multe lucruri. Toate informatiile de pana acum au rezultat nu ca urmare a testarii stiintifice, ci din efectele pe care le-a avut asupra diverselor persoane.

Ideea principala care ar garanta eficienta dietei consta in faptul ca scortisoara impiedica depozitarea grasimilor, iar acest lucru are legatura directa cu reactia termogenica a scortisoarei, asadar cu stimularea organismului uman.

Apoi, scortisoara calmeaza stomacul, confera o stare de bine sau ajuta chiar la tratarea altor afectiuni.

Daca aveti probleme legate de circulatia sangelui trebuie sa aflati ca specialistii recomanda utilizarea a a un sfert de lingura zilnic de scortisoara iar acest lucru ajuta la o mai buna functionare a ciruclatiei sangvine, mai ales ca are rolul de a fluidiza sangele.

Mai mult, ea regleaza nivelul de zahar din organism, din sange, ceea ce ajuta la prevenirea diabetului si a nivelului de insulina din sange.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *