Black Studio-O sansa unica

black-studio.ro

Buna! Numele meu este Alex si iti voi povesti cate ceva despre videochat. Stiu, pare ciudat sa auzi un nume de baiat in acest domeniu. Insa, nimic nu este imposibil cu Black Studio. Baiat fiind, Black Studio mi-a oferit sansa de a avea o viata mai buna.

Am fost model intr-o revista cunoscuta, insa dezamagirile ce au urmat m-au facut sa renunt la acel job. Fiind tanar, cu un aspect fizic placut, am cautat un job potrivit pentru mine. Nu imi doream sa fac o munca ce o detest, pe bani putini. Black Studio este unul dintre putinele studiouri care angajeaza si baieti, astfel ca eu il consider cel mai bun studio videochat.

Fiind baiat, am cautat mereu sa fiu cat mai practic in tot ceea ce am facut. Tocmai de aceea am decis sa las prejudecatile, pentru ca asta era ultima mea problema, si sa intru in domeniul videochatului. Ceea ce am descoperit a fost conform asteptarilor mele.

Chiar de la angajare, am primit un bonus de 500$, alaturi de un contract legal de munca. Nu mi-a placut niciodata sa merg cu capul inainte fara sa gandesc, de aceea am vrut un loc unde sa mi se ofere in primul rand legalitate. Daca am un contract legal, am siguranta in fata legii si sunt protejat oricand cu Black Studio.

Desi poate sa para putin ciudat, munca mea nu este deloc asa. Este chiar placut sa pot fi la dispozitia admiratoarelor mele online, care sunt dragute si isi doresc conversatii cu un barbat care sa le inteleaga. Pentru mine, este o placere sa pot fi evadarea unor persoane care doresc sa scape de rutina si sa se bucure de o discutie tentanta.

Pentru prezenta mea la studio, am garantat 50$, pe langa banii pe care ii castig zilnic. Am avut de ales intre un salariu fix de pana la 2000 de lei sau banii de pe comisionul de pana la 70%. Comisionul mi s-a parut mai atractiv, iar alegerea facuta este foarte satisfacatoare.

Cu acesti bani, investesc foarte mult in corpul meu si merg des la sala pentru ca programul flexibil de la Black Studio imi permite. Insa, asta nu este tot. Am suficienti bani incat sa imi rasfat iubita, sa o scot prin restaurante si sa ii fac cadouri frumoase. Mi-am cumparat o masina, cu care mergem peste tot si vizitam locuri, imi cumpar orice imi place, atat pentru mine cat si pentru ea.

Acum muncesc pentru o casa, in care sa locuiesc cu iubita mea. Vreau sa fac si nunta si stiu ca alaturi de Black Studio pot reusi. Iubita mea va fi cea mai frumoasa mireasa iar eu cel mai fericit mire, datorita studioului Black Studio.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *