Blizzard nu mai greseste cu Reaper of Souls

diablo_3_reaper_of_souls-wideDiablo 3, un joc pe care milioane de oameni au asteptat sa-l joace de peste un deceniu, a fost lansat intr-o harababura, servere de login supraincarcate acreau experienta in ceva mai mult decat asteptarea unuia din cele mai mari petreceri din oras, doar ca jucatorii trebuiau sa cheltuie 60$ sa o primeasca. Pentru a rezolva problema a durat cateva zile, dar adevarata leziune a venit saptamani mai tarziu, cu o economie care trebuia sa fie un factor in controversata casa de licitatii, oamenii erau plictisit sa joace un joc facut sa nu te plictisesti niciodata.

Blizzard Entertainment este unul din cei mai buni dezvoltatori ai industriei. Nu a facut niciodata un joc rau. Din februarie 2014, Diablo 3 a vandut 15 milioane de copii. Dar in general jocul are pareri de rau, dezamagiri si frustrari.

Cum rezolvi un joc ca Diablo 3?

2% din detinatorii lui Diablo 3 sunt nemultumiti, acei 2% insemnand 280.000 de oameni, acestia fiind destul de multi. Reaper of the Souls se lanseaza azi cu un nou sistem de loot, o noua clasa : Crusader, o noua capacitate de level, 70, un mod de aventura si desfiintarea casei de licitatii atat de controversate.

Director al jocului Reaper of Souls este Josh Mosqueira, care a preluat conducerea in iunie 2013. Acesta a explicat efectul asupra unor decizii luate asupra jocului. Acesta a realizat modul Adventure si sistemul de dificultate dinamic.

Nimeni de la Blizzard nu va folosi cuvinte precum greseala, eroare sau regret cand vine vorba de Diablo 3, mesajul trebuie sa fie clar si sa exprime ca nimic nu a mers gresit cand a fost vorba de acest joc.

Ce urmeaza sa mai apara pentru Diablo 3 ? O sa apara laddere si turnee ? O arena de player vs player sau se vor realiza actualizari doar pentru a aduce versiunea mai aproape de console. Acestia nu au inca un plan bine definit, dar sunt sigur ca o sa faca tot ce e mai bun pentru comunitatea Diablo 3.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *