Brand-uri de haine la moda

Hugo Boss

BOSS este o companie care are sediul in Metzingen, Germania. Hugo Boss a fost cel care a infiintat compania in anul 1924. La scurt timp dupa ce si-a deschis compania aceasta a dat faliment. Acest lucru nu l-a demoralizat pe Hugo si a ajuns sa redeschida compania in anul 1931. In ziua de astazi Hugo Boss detine mai bine de 300 de magazine oficiale si peste 1000 de shop-uri la nivel mondial detinute in franciza. Hugo Boss este o companie care are vanzari in 124 de tari. Marea parte a productiei este realizata in Europa in tari precum Italia, Polonia, Germania si Turcia.

Lulu Lemon

Lulu Lemon Athletica Inc. este o companie infiintata de Dennis „Chip” Wilson in anul 1998. Sediul companiei este stabilit in Vancouver, Canada. Lulu Lemon a fost fondata pentru aprovizionarea cu echipamente sportive a femeilor din sport.  Lulu lemon are un total de 201 magazine, majoritatea dintre ele fiind amplasate in America de Nord, restul acestora fiind imprastiate in Australia si Noua Zeelanda.

Ralph Lauren

Ralph Lauren Corporation este o companie americana infiintata de designerul de moda Ralph Lauren. Compania este specializata in haine de calitate pentru femei si barbati, incaltaminte accesorii si parfumuri. Cea mai mare parte a clientilor Ralph Lauren sunt barbati. Chiar si asa compania ofera o gama larga de imbracaminte, avand mai bine de 600 de magazine imprastiate la nivel global.

Adidas

Adidas este o companie care a fost infiintata in Bavaria si este cunoscuta in general pentru echipamentele sportive pe care le produc si le comercializeaza. Mai exact compania a fost infiintata in anul 1948 in Herzogenaurach, Germania. Compania a fost detinute de doi Frati Adolf si Rudolf, Rudolf ajungand mai tarziu sa paraseasca organizatia si sa infiinteze Puma, un mare rival pentru Adidas. In general adidas produce echipamente sportive dar aceasta nu este limitata doar la acestea brandul oferind o gama destul de variata de produse.

Sigur ca brand-urile nu trebuie sa fie neaparat acestea pentru ca mai exista in comert extrem de multe. Si daca va ganditi ca brand-ul nu reflecta calitatea produsului, trebuie sa stiti ca asa este. Este foarte important sa stiti ca o haina care apartine unui anumit brand renumit este mult mai calitativa decat o haina care nu apartine niciunui brand.

In cazul in care considerati ca pretul este prea mare puteti opta pentru diferite articole vestimentare pe care sa le gasiti la cele mai ieftine haine second hand. Astfel, veti beneficia atat de calitatea hainelor cat si de un pret extrem de rezonabil.  Asadar, brandul este si el destul de important pentru ca acesta reflecta calitatea produsului. Daca va doriti o haina cu un material calitativ va trebui sa investiti intr-un brand celebru.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.