Broforce, distruge tot ce ai in cale

gocfl2zb9harju7iurcmLa prima vedere, Broforce arata ca un alt tribut Metal Slug. Si in unele moduri, chiar este. Cei care cauta un joc ce se desfasoara rapid, in care nu faci nimic decat sa impusti lucruri l-ati gasit. Acesta este un joc amuzant, exista farmec comic pentru baietii rai, si tot ceea ce se intampla in joc nu poate decat sa iti aduca un zambet pe fata.

Cel mai mult imi place la acest joc este ca fiecare nivel pe care-l joci este scurt, foarte scurt, este realizat sa-ti faci loc prin nivele impuscand si distrugand totul in cale, lasand moloz si sange in spatele tau. Esti judecat dupa ucideri si viteza. Este greu sa le faci bine pe amandoua, din moment ce a te opri sa omori pe toata lumea dureaza. Facand lucrurile interesante este ca, cu fiecare prizonier pe care-l eliberezi, schimbi automat personajul. Aveti o multime de personaje cu care sa jucati, incluzandu-l pe Rambo, John Matrix, John McClane, B A Baracus, Ash, Conan, Ripley, Texas Ranger, Blade si Macgyver.

Fiecare are propria arma, atuuri si slabiciuni, inseamnand ca fiecare te va face sa abordezi nivelele diferit. Blade, de exemplu, poate sa ucida doar de aproape.. John Matrix in schimb, are cea mai buna arma (un lansator de rachete urias), dar se incarca greu. Macgyver poate arunca dinamite care se lipesc de inamici, facandu-l cel mai greu de folosit, dar si cel mai amuzant.

Fiindca poti distruge zona face fiecare nivel un exercitiu de rejucabilitate si experimentare. Ruta evidenta pana la elicopterul cu care scapi de la sfarsitul nivelului nu e niciodata cea mai rapida, in mod normal trebuie sa faci cateva gauri in perete, sau sa dai foc la canistrele de gaz plasate strategic de inamici. Apoi, ai gasit cea mai rapida ruta, poti sa te intorci sa te gandesti cum sa faci sa omori cat mai multi inamici poti.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *