Casti des? Sunt semne de boala

Cascatul asa cum stim mai toti din popor este semnul de oboseala. Acele momente cand parca nu ai lasat mos Ene sa te copleseasca si ai ajuns sa adormi tarziu in noapte. Dar va trece cand cateva ore de somn in plus ti se vor oferi ca pe un cadou mult asteptat. Si totusi cascatul frecvent poate fi in primul rand un semn de boala caci crezand sau nu exista si oboseala cronica.

Un prim semn pentru multiple afectiuni- asta spun specialistii despre cascat in mod frecvent. Daca esti si tu in situatia asta ai putea suferi de:

  • Durerile de cap sau medical vorbind migrenele. Cascatul apare in astfel de cazuri cand creierul este hipooxigenat. Mai ales cand nu exista acea stare de oboseala cascatul se poate corela cu un nivel mai ridicat de oxigen. Si in stransa legatura cu acest segment o serie de probleme ale sistemului nervos pot fi sursa pentru cascatul frecvent. Ar putea fi vorba de epilepsia, encefalita, tumorile cerebrale sau scleroza multipla, de asemenea avand la baza slaba oxigenare a creierului.
  • Lipsa de magneziu in organism. Printre primele semne in acest sens se instaleaza oboseala mult mai des si mai mult decat atat unii sunt fie prea nervosi altii prea apatici. Sub orice forma cascatul face parte din lista ce se coreleaza cu acest segment. Si nu departe este anemia in cazul careia lipsa fierului aduce printre altele si stari de somnolenta.
  • Boli pulmonare. Mai ales daca esti din randul fumatorilor nu ar trebui sa excluzi o astfel de posibilitate mai ales din pricina faptului ca se intoxica sangele cu monoxidul de carbon din tigari.

Lista continua cu ceva boli de inima cand din nou exista o proasta oxigenare in organism si printre altele intervine cascatul pentru a anunta asta. Si nu este exclus sa fie vorba si de muschi tensionati.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *