Ce favorizeaza aparitia varicelor

Cred ca stiti cu totii ca varicele nu sunt doar foarte inestetice pentru ca sunt si foarte dureroase. Persoanele care se confrunta cu probleme de acest gen stiu cu siguranta cta este de incomod sa ai astfel de probleme.

Varicele nu tin cont de varsta ci de gradul de suprasolicitare pe care il efectuam asupra piciorului. Daca suprasolicitam picioarele foarte tare pot aparea imediat varice. De asemenea, o cauza destul de frecventa a aparitiei varicelor este factorul genetic. Daca persoane din familie sufera de astfel de afectiune, este posibil sa va confruntati si dvs cu aceleasi probleme.

Din ce cauza apar varicele?

In ziua de astazi cei mai multi suntem obligati prin natura meseriei pe care o avem sa stam foarte multa vreme in picioare. De foarte multe ori oamenii trebuie sa stea cat mai mult in picioare atunci cand sunt la munca si sigur ca seara ajung acasa extenuati si cu dureri de picioare extenuante.

Ce trebuie sa facem in cazul in care trebuie sa stam toata ziua in picioare? In primul rand, trebuie sa avem grija sa nu stam intr-un loc. Incercati sa va plimbati, sa mergeti si sa faceti miscare deoarece aceasta va va ajuta sa scapati de aceste probleme si va face ca sangele sa functioneze corespunzator.

Un alt lucru de care trebuie sa tineti cont este faptul ca trebuie sa va mentineti in forma. De regula, cele mai multe persoane care sunt supraponderale sufera de varice. Acest lucru se datoreaza greutatii corpului si presiunii care se exercita asupra lor. Din acest motiv trebuie sa va mentineti in forma, sa nu fiti persoane sedentare deoarece sedentarismul favorizeaza obezitatea.

Implicati-va in tot felul de activitati care va vor ajuta sa va mentineti in forma si aveti grija la alimentatie. Alimentatia este foarte importanta si are un cuvant destul de pronuntator asupra greutatii corporale.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *