Ce ii tine pe barbati departe de dieta

De-a lungul timpului barbatii cunosc fluctuatii de greutate. Si parca uitandu-se la fotografiile din trecut nu se mai recunosc. Desigur motivatia vine din alte surse, din pura idee ca au nevoie de un plus in aspectul fizic. Unii barbati se simt insa parca blocati intr-un corp strain, fara posibilitate de a face un pas inainte. Si au dreptate caci sunt anumite lucruri care ii fac pe barbati sa stagneze.

  1. Stresul. Il cunoastem cu totii la un moment dat. Acele momente de framantare intensa cand parca nici somnul nu este la fel de odihnitor, acele clipe de senzatie ca esti pierdut. Pentru fiecare in parte stresul se manifesta poate alfel insa cert este ca loveste si in echilibrul hormonal, aducand poate kilograme in plus. Si nu vei slabi eficient si vizibil pana cand nu vei elimina sursa de stres, factorul principal care sa favorizeze aceasta situatie.
  2. Perioada de sarcina a sotiei. Nu mai este neibisnuit sa auzim ca barbatii imprumuta practic simptomele sotiei insarcinate. Cu pofte si schimbari se ritm torul poate sa afecteze aspectul fizic de unde si nevoia de dieta insa care se dovedeste greu de tinut. Informeaza caci tine nu numai de un factor psihic ci si de afectiune in adevaratul sens al cuvantului.
  3. Cei mici. Copiii sunt mereu un motiv in plus de a servi dulciuri in special. Se pare ca barbatii sunt copii ceva mai mari si necesita sa se educe in egala masura in acelasi timp cu cei mici.
  4. Schimbarile sau chiar prietenii. Cercetatorii au ajuns la concluzia ca aceste doua aspecte pot contribui si ele la fel de usor in schimbul de apsect al barbatului in ceea ce priveste numarul de kilograme.

Pe departe poate cel mai surprinzator punct este legat de sotie, partenera de viata. Si asta pentru ca intr-o rutina de viata de cuplu iesiti mai rar si petreceti mai mult timp amandoi, impreuna. Mai putina miscare si mai ulta dulceata la propriu.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *