Ce merita sa citesti

Se scrie mult, se scrie cu inspiratie, se scrie des. Blogurile sunt lumea in care descoperi ca mai ai ceva de cunoscut. Sunt surse de informare pe care merita sa le citesti. Unele cu vorbe blande de suflet, altele cu intentia clara sobra de a informa. Oricum vezi situatia ai ceva de invatat din ele. Un bun exemplu este si exclusive-blog.eu. Un blog ca oricare altul? Pe departe.

Se detaseaza de clasicul situatiei prin fiecare articol. Asta pentru ca mizeaza pe faptul ca diversitatea va incanta pe fiecare in parte. Aduce informatii din varii domenii si astfel fie ca esti interesata de lumea beauty, de stiri sau cauti interesantul lucrurilor aici descoperi cate putin din toate. Si in plus are maniera sa unica de prezentare. Bine structurat, cu o cautare rapida a temei ce face obiectul de interes acest blog te poarta in lumi diferite. Si iti povesteste totul asa cum stie mai bine. Desigur ca pana cand nu il vei accesa nu iti vei putea da seama de asta. Dar iata puterea exemplului a ceea ce te va surprinde; aici vei gasi:

  • Ce inseamna ziua perfecta. Asta in viziunea reprezentantelor de sex feminin. Un studiu realizat in acest caz arata ca femeile prefera varii ocupatii si in timpul liber. De asemenea interesul lor poate fi despre vopseaua de par si cat de nociva este sau cum se defineste chinul frumusetii.
  • Care sunt lucrurile „ascunse” din lumea medicala si cum pacientul nu cunoaste anumite aspecte ce ar putea fi in favoarea sa.
  • Legatura dintre igiena orala si cancer sau cum ne influenteaza fratii si surorile viata, cu accent pe IQ si nu numai.

Cum spuneam, lucruri interesante de aflat. Aspecte ce tin de viata, de uman, de personalitate. Si mai interesante sunt teoriile spuse de cercetatori care gasesc corealtii intre aspecte la care nici nu te-ai fi gandit.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *