Ce nu stiai e timpul sa afli

Cu fiecare stire pe care o auzi te gandesti ca este timpul sa faci o schimbare, sa iti cauti acea sursa de informare care sa iti aduca un zambet, un plus de cunoastere; lasand la o parte ceea ce auzi in fiecare zi, de acele stiri de care te-ai plictisit, de acele povesti care parca se repeta la nesfarsit. http://www.clujeanul.eu este ceea ce cauti!

Ce poate sa iti aduca nou? In primul rand se mizeaza pe diversitate; cu cat tematicile sunt mai variate cu atat interesul de a cerceta in detaliu este mai mare. Si asta pentru ca cine nu ar fi interesat sa afle sitri insa cu o alta tenta decat cea negativa, departe de stilul clasic? China a inaugurant cea mai mare cladire din lume asta ca o curiozitate; in lumea in care stirile se rezuma la politic aici descoperi o combinatie de actualitate ca si cunostinte generale, arhitectura si turism. Mai mult decat atat este ceea ce se coreleaza cu venirea pe lume a unui mostenitor in familia regala; desi ai fi tentat sa crezi in mod superficial ca asta este deja o stire care se aude de peste tot vine cu o noua perspectiva a acestei povesti. In acest sens avantul economic de asteptat in aceasta perioada este ceea ce ti se aduce la cunostinta.

Stiri insa cu o alta tenta, lucruri si aspecte legate de international si nu numai aici gasesti de toate. Se bazeaza totul pe ideea ca suntem prea mult in incarcati de banal, de subiecte care se aud in toata mass media, cu idei care se repeta parca obsesiv, Si daca crezi ca asta inseamna doar interesul la modul actual intr-o oarecare masura se justifica si astfel insa unde este interesantul, picantul? Cu sarea si piperul am putea spune, cu o noua versiune, cu o proprie idee despre ce ar putea sa para mai interesat pentru public http://www.clujeanul.eu isi demonstreaza clar tinta prin ceea ce contine.

 

 

 

 

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *