Ce sa nu spui la interviu

Suntem in plina criza financiara iar locurile de munca sunt din ce in rare. Oamenii astepta si vaneaza foarte mult un loc de munca atunci cand apare ceva nou sau vreo oportunitate. Totusi, inainte de a merge la un interviu este foarte important sa faci astfel incat sa vezi daca ti se  potriveste locul de munca. Nu trebuie sa mergi la orice loc de munca doar pentru ca ai nevoie urgenta de bani ci trebuie sa mergi sa muncesti ceea ce iti place.

Cand mergi la un interviu trebuie sa te comporti asa cum ar trebui si sa nu faci greseli care te-ar putea pune in pericolul de a nu castiga interviul respectiv. Iata ce trebuie sa nu spui niciodata cand mergi la un interviu:

Experienta

In momentul in care vei merge la un interviu probabil ca vei fi intrebat despre experienta pentru ca oricine cere acest lucru. In cazul in care nu ai experienta in domeniul pentru care candidezi si nici nu stii nimic despre el ar trebui sa eviti sa spui ca ai experienta. Pentru a castiga un post multi oameni au prostul obicei de a spune lucruri neadevarate despre experienta lor. Ei bine, la un moment dat se va vedea daca ai sau nu experienta in acest domeniu. Ceea ce trebuie sa faci este sa fii sincer. Daca nu ai experienta deloc cel mai bine ar fi sa scoti alte lucruri in evidenta. Nu incerca sa spui niste lucruri neadevarate  insa povesteste despre faptul ca ai participat la tot felul de olimpiade, concursuri sau voluntariat in facultate.

Telefonul

Probabil ca stii ca in momentul in care ai o intalnire sau porti o conversatie trebuie sa faci astfel incat sa inchizi telefonul. Nu e4ste indicat sa iti usne telefonul in timpul unui interviu si cu atat mai putin este indicat sa raspunzi.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *