Ce trebuie sa stii despre avocado

In ziua de astazi, oamenii isi doresc sa traisca cat mai sanatos si mai frumos insa de cele mai multe ori nu realizeaza ca este destul de greu sa reusesti sa realizezi acest lucru. Sa traiesti sanatos in ziua de astazi reprezinta o adevarata provocare. Este foarte greu sa reusesti sa traiesti sanatos avand in vedere toate alimentele si toate lucrurile nesanatoase din jurul nostru.

In ziua de astazi, in momentul in care mergem la un supermarket vom gasi cu siguranta cele mai multe din produse modificate din punct de vedere genetic ceea ce nu ne va face bine, cu siguranta.

Avocado este unul dintre fructele care pot face adevarate minuni pentru sanatatea fizica si psihica, El poate contribui foarte mult la o buna functionare a orgnaismului datorita faptului ca are in compozitia sa foarte multe vitamine si nutrienti necesari dezvoltarii benefice ale organismului.

Avocado este un fruct interesant, cu un continut de carbohidrati foarte mic (nu este nici dulce), dar cu un continut mare de grasimi sanatoase si fibre. Originar din America Centrala, avocado este cultivat acum in toate zonele cu clima calda sau mediteraneeana. Este util in dietele ketogenice si low-carb, alaturi de nuca de cocos fiind unul dintre alimentele de import care merita inclus in dieta noastra zilnica.

De multe ori, oamenii fac greseli atunci cand aleg sa cumpere un avocado deoarece nu ale unul suficient de copt. Ei bine, daca va doriti sa alegeti un avocado copt trebuie sa apasati usor pe coaja si sa verificati daca acesta nu este prea moale. Aoi, puteti sa indepartati codita de la fundul fructului si astfel va veti da seama daca este sau nu este copt.

 

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *