Cele mai folosite minciuni ale barbatilor

Toti mintim la un moment dat, indiferent ca spunem o minciuna nevinovata sau alt fel, la un moment dat, cu totii mintim. In cuplu, nu exista nici un om care nsa nu isi fi mintit macar o data in viata partenerul de viata sau iubitul/iubita. Barbatii folosesc mai multe miciuni decat femeile.

Exista barbati care mint pentru a proteja persoana de langa, barbati care mint ca sa creeze o alta impresia sau pur si simplu din obisnuita sau placere. Iata minciunile cele mai des folosite de catre barbati pe care le folosesc pentru femei:

Barbatii folosesc foarte des minciuna ” sunt blocat in trafic”. Barbatii nu recunosc motivele pentru care intarzie si prefera sa se scuze, folosind minciuni.

De asemenea, barbatii nu recunosc niciodata cati bani a cheltuit. Face acest lucru deoarece nu isi doreste sa starneasca o reatie urata a partenerei. El nu recunoaste adevaratele costuri ale anumitor produse pe care le achizitioneaza. El mai foloseste acest tip de minciuna deoarece doreste sa demonstreze ca este responsabil si ca stie sa isi gestioneze banii.

Barbatii mai folosesc minciuni de genul „nu obisnuiesc sa beau prea mult”. Ei folosesc aceste minciuni pentru a crea o alta imagine oamenilor de langa ei. Chiar daca el consuma alcool, prefera sa se scuze pentru a nu fi considerati intr-un oarecare fel.

Minciunile precum „nu am  baterie la telefon” sau „nu am semnal” sunt foarte des folosite de barbati pentru a scapa de conversatiile telefonice. Acest lucru nu inseamna numai decat ca partenerul tau te insala, ci pur si simplu are ceva de facut pe care il considera mai important decat sa aiba o discutie la telefon.

Mai mult, barbatii nu recunosc ca au probleme sau ca ii macina anumite ganduri. Ei prefera sa se gandeasca singuri, fara sa se exteriorizeze sau sa se descarce.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *