Cele mai interesante cluburi din lume

The Guvernment, Toronto

Daca stii cat de cat ceva despre Toronto, vei spune cu siguranta ca nu este locul potrivit pentru muzica buna si viata de noapte, dar „The Guverment” pare sa total opus de orasul linistit. Este unul din cele mai incitante locuri din lume si a fost numit ca fiind „One of the seven wonders of entertainment. Sistemul audio este unul impecabil si daca vei ajunge vreodata in acest club vei avea bucuria de a ii asculta pe cei de la Above and Beyond, Armin van Burren, David Guetta, Ferry Corsten, Marco V, Markus Schulz, Deadmau5, Sasha sau Pau Oakendfold.

Womb, Tokyo

Clubul Womb din Tokyo este unul absolut incredibil. Acesta este impartit in 4 scene unde petrecaretii pot sa isi piarda noptile cu muzica house, electronic dance sau drum and bass. Noptile de sambata sunt cele mai incitante si este o adevarata petrecere.

Ministry of Sound, Londra

Unul din cele mai cunoscute branduri din lume, Ministry of Sound  a sarbatorit in urma cu putin timp cea de a  22-a aniversare. Sistemul audio folosit in club este unul absolut impresionant. De obicei sistemul audio este folosit la doar 45%. Ar fi placut sa simti cum se aude sistemul la 100%. Clubul a devenit recunoscut dupa ce a fost primul din UK care a fost dedicat muzicii House. Clubul a fost creat in principal in privinta acusticii si apoi s-a avut in vedere lumina si designul clubului.

Space, Ibiza

Ibiza este cunoscuta ca fiind o adevarata Mecca in materie de muzica House si este capitala petrecerilor in lumea muzicii electronice. Space din Ibiza este un club recunoscut pentru faptul ca petrecerile care nu mai cunosc limita timpului, acestea ajungand sa se intinda mult dupa rasaritul soarelui. Space este clubul perfect, poti petrece din momentul in care intri pe usa si pan cand te decizi sa iesi pe usa.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *