Colegi de serviciu care nu iti dau pace

Indiferent de domeniul in care lucram fiecare dintre noi are diferite probleme legate de serviciu care nu ne dau pace. Indiferent in ce domeniu ne anagajm peste tot vom gasi oameni superiori noua, sau care se cred astfel si care ne trateaza cu indiferenta sau care cred ca suntem sub nivelul lor.

Acest lucru se datoreaza de regula datorita faptului ca cei mai multi dintre ei au o experienta mai mare si se considera superiori din acest motiv. Mai exact, oriunde ne-am angaja tot am gasi tot felul de persoane care ne pot face sa ne dorim sa renuntam la job.

In momentul in care simtim ca un coleg de serviciu ne deranjeaza cu ceva si face anumite lucruri prin care ne deranjeaza trebuie sa constatam daca cauzele acestui lucru sunt cu adevarat reale.

In primul rand, trebuie sa fii contient ca tu esti singura persoana care permite aceasta situatie. Daca tu nu ai permite ca unul dintre colegii tai sa se comporte urat cu tine cu siguratna nu se va intampla acest lucru. Asadar, este foarte important sa stii sa tii situatia sub control si sa faci astfel incat sa nu le permiti colegilor sa se comporte cu tine urat.

De asemenea, trebuie sa stii si sa fii convins de lucrurile care te enerveaza. Este foarte important sa stii care este motivul care te face sa fii nervos pe situatie si pe colegii tai. Este posibil sa ai dreptate sau sa nu ai dreptate. Asadar, trebuie sa stii sigur care sunt sentimentele pe care le ai vis-s-vis de colegul de serviciu.

Tine minte ca a fi frustrat este mai mult decta o stare emotionala. Daca esti o persoana frustrata si nu accepta anumite lucruri, este posibil sa fie si vina ta. De asemenea, in cazul colegului tau, daca este o persoana frustrata trebuie sa stii ca asa este personalitatea lui si nu poti sa contribui tu la acest lucru.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *