Comportamentul tau cu mama soacra

De foarte multe ori am auzit cum femeile isi fac griji in ceea ce priveste prima intalnire cu mama soacra. Daca tata socu pare sa fie mai maleabil, mama soacra este de neinduplecat, asa ca trebuie sa ai grija sa te comporti corespunzator si sa lasi o impresie cat mai buna. Iata ce ar trebui sa faci daca vrei ca soacra ta sa fie o prietena pentru tine;

Prima femeie pe care o iubeste un barbat este mama lui si cea care il va influenta tot restul vietii, la care cauta si de la care obtine protectie.

De regula mamele in cazul in care nu au avut un sot potrivit, vor vedea in propriul fiu posibilitatea de a-l modela asa cum doreste ea investind in el planurile si idealurile pe care tatal nu le-a indeplinit.

Pentru barbati prima femeie si cea mai importanta din viata lui este mama lui. Gospodina desavarsita care ii prepara mancaruri gustoase, care are grija de el asa cum nimeni nu va avea grija nicodata…cel putin asa crede ea.

Relatia dintre cei doi este profunda si indestructibila, motiv pentru care ea va ajunge sa urasca idea ca o alta femeie ar putea sa i-l fure pe fiul ei de langa ea. La el gaseste alinare, lui i se confeseaza, el este aliatul impotriva tatalui. Il creste in asa fel incat el devine modelul ei de barbat…l-ar vrea pentru ea.

Faptul ca el te duce deja in casa parintilor lui o pune deja pe mama soacra in alerta. Daca iti mai face si cadouri, te alinta in fata ei, daca el iti ofera ceea ce ea nu a avut din partea lui fii convinsa ca razboiul dintre voi deja a inceput. Iti arata bunavointa, este amabila, nu stie cum sa iti mai intre in gratii, iti gateste si se bucura ca are o “fata”.

Poate experienta celor din jur te-a invatat ca nu este bine sa fii prietena cu soacra, cu toate astea este greu sa eviti contactul cu ea. O crezi ca are intentii bune, incerci sa o integrezi, sa o consideri o buna prietena si aliata…greseala. Te va dezamagi… fara sa isi dea seama sau intentionat iti va sabota relatia.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *