Controleaza masina de spalat cu smartphone-ul

Samsung tocmai a reusit sa ridice stacheta in domeniul aplicatiilor destepte. E vorba despre noua masina de spalat WW9000- o masina de spalat ce poate fi controlata complet prin intermediul unei aplicatii pentru smartphone-uri.

Acum, sa fim intelesi: Samsung nu este prima masina de spalat ce poate interactiona cu dispozitive mobile. Producatori ca LG, Haier si altii au pus la dispozitie masini de spalat ce „vorbesc” cu smartphone-ul tau. Samsung insusi are o intreaga linie de masini de spalat echipate cu sistem Smart Check dar modelul WW9000 este primul model ce introduce functia Smart Control- o functie ce iti permite la propriu sa-ti controlezi sa sa-ti monitorizezi masina de spalat de pe smartphone.

In timp ce vechile masini despre care vorbeam iti permiteau doar sa monitorizezi statusul unui program de spalare, modelul nou iti permite sa pornesi sau sa opresti un program si chiar sa primesti notificari despre programul care actioneaza masina ta la un anumit moment. Modelul WW9000 vine cu o varietate de setari inteligente de spalare, realizate mai ales pentru a combate diferite tipuri de pete de la cele din bucatarie, gradina la cele de la sporturi, activitatile copiilor si cele de zi cu zi.

Deasemenea, daca te grabesti, doar seteaza masina pe modul Super Speed Wash si hainele tale vor fi gata spalate in mai putin de o ora. Pe langa toate aceste facilitati interesante, masina de spalat WW9000 vine cu un ecran touchscreen de 5 inch, ecran ce o transforma intr-o masina foarte usor de folosit.

Softul in sine are si el cateva adaosuri utile. Masina poate sa memoreze cele mai folosite programe de spalare si iti permite sa memorezi anumite programe intr-o sectiune de favorite. Poti deasemenea sa iti customizezi propriul program de spalare setand temperatura si viteza de rotatie.

Masina de spalat Samsung WW9000 va fi disponibila din Mai anul acesta.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *