Cosmetice pentru piele

Femeile cheltuie chiar foarte multi bani pentru a arata cat mai bine si pentur a fi cat mai frumoase. Sigur ca ele fac diferite eforturi doar pentru ca isi doresc sa atarga atentia cu  frumusetea si unicitatea lor.

Orice femeie este frumoasa prin felul ei de-a fi si orice femeie are anumtie particularitati care o face sa fie deosebita de alte femei. De fapt, asa se explica faptul ca femeile apeleaza la diferite metode prin care doresc sa reuseasca sa arate cat mai bine. In plus, daca veti folosi produsele ocorespunzatoare si daca veti apela la cele naturale cu siguranta va veti simti mult mai increzatoare si pielea va arata mult mai bine.

Iata care sunt produsele cosmetice naturale care ar putea face adevarate minuni pentru dvs si pentru tenul dvs:

Untul de argan

Este extrem de benefic pentru frumusete si pentru santataea pielii.

Arganul se intalneste mai ales in sud-estul Marocului si este o specie ce a supravietuit unei epoci in care aceasta parte a lumii era mult mai umeda.

Untul de arganier este obtinut in urma primei presari la rece a samburilor de argan. Contine principii active din uleiul de argan, Vitamina E bogata in proprietati antioxidante si ceara naturala de albine. Este indicat in special pentru tenul uscat si foarte uscat, ajuta la restaurarea elasticitatii epidermei, prevenirea imbatranirii premature a pielii si vindecarea vergeturilor in stare incipienta.

Untul de cocos

I se  mai spune si ulei de cocos si este un ulei tropical.  Se obtine prin presare la cald sau extractie, urmata de rafinarea si dezodorizarea partii carnoase a fructului matur de cocos nucifera.

Untul de cocos este solid, extrem de parfumat si se recomanada in special cand pielea este uscata, sensibilizata, grabind vindecarea arsurilor sau pielii foarte crapate si iritate, fenomen frecvent in timpul sezonului rece. Se foloseste si in regimul alimentar, dar prelucrat in alt mod.

Asadar, este mult mai important sa facem astfel incat sa apelam la cele mai bune solutii care vor face adevarate minuni pentru tenul si pentru pielea noastra.

 

Un comentariu la „Cosmetice pentru piele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *