Cum combatem stresul

Traim intr-o lume mult prea agitata in care lumea alearga intr-o parte si in cealalta pentru a castiga cat mai multi bani. Daca este sa judecam acest lucru cu siguranta cu totii am fi foarte buni la teorie insa la practica ne va fi aproape imposibil sa ne descurcam.

Ne zbatem pentru un trai mai bun si de cele mai multe ori uitam sa ne traim viata asa cum trebuie ea sa fie traita, adica la intensitate maxima. Tocmai din acest motiv va voi indica cateva sfaturi care va vor ajuta sa combateti stresul, sa uitati de stres atata timp cat le puneti in practica:

  • In primul rand este foarte important sa te descarci. Descarca-te, exteriorizeaza-te si nu mai tine nimic din lucrurile rele care ti se intampla doar pentru tine. Daca ai un prieten adevarat il poti suna si ii poti explica care este situatia si ca ai nevoie de cineva care sa te asculte. Cu siguranta o va face. In cazul in care nu ai aproape o persoana de incredere poti sa incepi sa scrii pe o foaie tot ceea ce te deranjeaza. Simplul fapt ca te-ai exteriorizat intr-un anume fel te va ajuta sa combati stresul.
  • Terapia care functioneaza foarte bine si este de regula cunoascuta de foarte multi oameni este acea terapie prin ras. Indiferent care iti sunt problemele incearca sa fii optimist si sa faci astfel incat sa rezolvi fiecare problema cu optimism. Este suficient sa  stii sa adopti un stil de viata personalizat si vesel pentru a obtine reusi sa combati stresul.
  • Exista cazuri in care indiferent ca esti suparat incepi sa razi tocmai pentru a-ti induce tie o stare de psihic mai buna. In cazul in care este foarte suprat si nu reusesti in nici un fel sa zambesti poti sa incepi sa plangi. Plansul poate ajuta foarte mult deoarece cu ajutorul lui va descarcati de efectele negative de la nivelul psihicului.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *