Cum economisesti inteligent la factura de energie electrica cu Salus Controls?

salus controls

Cine nu isi doreste sa reduca costurile facturii la energie electrica? Cred ca dintotdeauna s-au cautat metode prin care sa se realizeze acest lucru, unele oferind randament, altele dovedindu-se inutile. Stii ca poti sa reduci chiar pana la 50% consumul de energie daca iti dai cu adevarat interesul? Exista cateva lucruri care, oricat de multe s-ar schimba in jur, te vor ajuta sa obtii rezultate optime in acest sens, iar termostatele de la Salus Controls se numara printre ele.

De dorit ar fi ca investitiile sa fie recuperate in cel mai scurt timp posibil sau, cel putin, sa nu fie prea costisitoare. Exista anumite lucruri de realizat in acest sens, fara sa produci schimbari majore in ritmul tau de viata. Din contra, unele aspecte te vor ajuta sa economisesti si un timp pretios.

Sfaturi pentru a face economii la energia electrica

Nu lasa in priza dispozitivele si aparatele pe care nu le folosesti! Poate nu iti dai seama, insa chiar si atunci cand nu te folosesti de un anumit lucru, daca acesta este conectat la priza, consuma curent electric. Chiar si televizorul reuseste sa iti creasca factura la energie si nu mai zic de incarcatorul de la telefon. Poti sa optezi pentru un prelungitor cu buton on / off pentru a opri alimentarea cu curent atunci cand nu ai nevoie de respectivele aparate.

Investeste intr-un termostat inteligent! De ce ai face acest lucru? Cand se apropie iarna, de obicei romanii incep sa isi faca griji ca vor reusi sa treaca peste acest anotimp cu niste datorii frumoase din cauza ca facturile vor fi mult mai mari. Daca optezi pentru achizitionarea unui termostat de la Salus Controls, ai toate sansele sa te numeri printre cei care incheie iarna cu bine.

Piata termostatelor este extrem de diversificata. Astfel, indiferent daca te orientezi dupa un termostat de pe saluscontrols.ro sau de pe alte site-uri de incredere, vei reusi sa reduci cheltuielile chiar si cu 50%. Folosirea acestora nu este deloc una dificila, ceea ce inseamna ca te vei putea bucura de confortul locuintei, fara a fi nevoit sa mergi mereu sa verifici centrala.

Adaptoarele ce utilizeaza energia electrica cu timp prestabilit reprezinta o alta modalitate de a face economii la factura. Exista astfel de produse care limiteaza consumul de energie pentru un interval de timp cuprins intre 3 – 6 ore.

Inlocuieste becurile cu cele fluorescente compacte! Daca schimbi becurile din casa poti sa reduci, din nou, consumul de energie electrica. Becurile fluorescente compacte consuma chiar de 5 ori mai putin decat unul incandescent. Asta inseamna ca si valoarea facturilor va scadea automat.

Ce parere ai despre senzorii de miscare? Chiar daca pare un lucru pretentios, sa stii ca nu este chiar asa. Mai mult chiar, in cazul in care locuinta ta este de dimensiuni mari si ai si copii, poti sa folosesti senzorii pentru  a economisi la factura. De multe ori, cei mici uita lumina aprinsa (sau o lasa intentionat dupa ce au auzit o anumita poveste de groaza). Astfel, luminile se vor stinge singure si nu vei mai avea grija lor. Daca te preocupi in privinta costurilor pe care le implica o astfel de investitie, de obicei iti recuperezi banii dupa cateva luni, ceea ce e destul de convenabil.

Dupa cum poti vedea, exista numeroase modalitati prin care poti reduce consumul de energie electrica si implicit costurile facturilor. Trebuie doar sa cauti metodele potrivite si sa iei masurile necesare.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *