Cum poti asigura confortul deplin celor dragi pe timpul iernii?

termostate inteligente salus

Este poate cea mai friguroasa perioada din an. Temperaturile s-au incapatanat sa scada intr-atat incat fara un sistem de incalzire bine pus la punct sunt sanse destul de mari sa resimti gerul de afara patrunzand in interior.

Ca sa te bucuri de ceea ce inseamna cu adevarat confort termic, este bine sa faci o mica investitie in acest sens. Lasand la o parte aspectele ce tine de izolatie, de eficienta ferestrelor si a usilor, ai nevoia de acel ceva care sa te ajute sa ai caldura in locuinta, dar totodata si un consum rentabil de combustibil.

La ce ai putea apela pentru astfel de rezultate? In conditiile in care intreaga piata abunda in tot felul de solutii si esti intampinat cu tot felul de trucuri pentru incalzirea si mentinerea unei temperaturi potrivite in interior, nu te poti plange ca ti-e frig.

Cum poti sa le asiguri celor dragi confortul termic deplin in locuinta?

Este o provocare resimtita de majoritatea romanilor. Deseori nu este suficient faptul ca au investit intr-un sistem de incalzire performant. Cheltuielile la intretinere sunt in continuare mari si tot nu reusesc sa gaseasca acel echilibru dorit si totodata necesar.

Problema consta in lipsa puterii termostatului montat la centrala de a oferi ceea ce este necesar – o valoare optima de temperatura. Este si destul de dificil, avand in vedere ca pe timp de noapte vrei sa fie putin mai racoare pentru a te putea odihni corespunzator.

In acest sens, gama de termostate inteligente Salus, un nume destul de popular deja in tara, reprezinta cea mai rentabila si convenabila solutie. Este vorba despre dispozitivele care iti permit sa setezi anumite temperaturi, la ore si in zile diverse, astfel ca tu sa te poti bucura intotdeauna de un ambient placut si relaxant. Cand e prea cald, te cuprinde somnul si cand e prea racoros iti este dificil sa te concentrezi la sarcinile de indeplinit. Iata deci ca un astfel de aparat reprezinta calea prin care le poti asigura si celor iubiti temperatura potrivita.

Desi initial ar putea parea o investitie cam pretentioasa si nu neaparat justificata, iti dai seama cat te ajuta chiar din prima luna de utilizare. Ai mai putine griji acum pentru ca odata ce ai setat un anumit program, nu mai ai grija caldurii – termostatul isi face linistit treaba.

In cazul in care vrei si mai mult confort si comoditate, te poti orienta dupa acele modele de termostate inteligente Salus ce se pot controla de la distanta, prin conexiune la internet si aplicatia mobila dedicata acestui scop. Altfel spus, doar intri in aceasta si faci modificari si setari dupa plac. Si poti face asta indiferent ca esti la serviciu – la cativa km distanta sau la sute de km departare.

Nu trebuie sa te sperie preturile unor astfel de dispozitive. Trebuie sa gandesti pe termen lung. Platesti acum o anumita suma, dar apoi faci economii din toate punctele de vedere, ai parte de mai mult confort termic si nici nu mai esti mereu in priza ca ai de reglat termostatul la centrala. In acest ritm, reusesti sa amortizezi investitie facuta incet – incet.

Toate duc spre castigul tau, deci daca te intereseaza sa faci o astfel de achizitie, gasesti pe saluscontrols.ro diverse modelele de termostate.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *