Cum poti sa arzi mai multe calorii prin lucruri simple

Tendintele de ingrasare sunt cele care dau peste cap atat determinarea cat si dietele. Sunt cazuri frecvente ale celor care chiar si la cea mai mica abatere de la dieta cunosc efecte neplacute. Celulita este si ea asociata acestor cazuri si din dorinta de a arde cat mai multe calorii pe zi exista tot felul de trucuri. Ajungi sa crezi ca orice minut ar fi propice pentru asta. De fapt chiar si lucrurile mici sunt de folos. Iata cum poti sa arzi calorii facand lucruri de zi cu zi:

  • Sa mergi pe jos este poate dificil in fiecare zi. Insa daca te incapatanezi sa mergi la cel mai apropiat supermarket pierzi o ocazie de a lucra muschii. Faci un doi in unu pana la urma fara sa te mai preocupi de un timp special pentru a face msicare.
  • Urcatul si/sau coboratul scarilor. Liftul este mai comod insa la fel de comoda sta si celulita pe tine. Nu te sfii sa urci si sa cobori scari oriunde le intalnesti.
  • 600 de kilocalorii sunt pierdute din start daca stergi geamurile sau cureti covoarele din casa. Practic efortul fizic depus pentru a face curat si lucrurile gospodaresti sunt un bun prilej de a scapa de celulita. Cat de putin conteaza.
  • Abdomenul si posteriorul sunt parti „lucrate” daca te apuci de gradinarit. Se pare ca mitul si povestile din filme cu gradinarul care arata foarte bine din punct de vedere fizic nu sunt fictiune.

Pana la urma mai toate lucrurile necesare in casa sunt o modalitate prin care poti sa arzi calorii. Te simti obosita dupa ce intinzi cateva haine spalate, simti o febra musculara dupa ce stergi faianta. De fapt este ca o un mic antrenament pentru ca lucrezi diferite grupe de muschi. Si a fi gospodina nu strica nimanui astfel ca practice din fire femeile pot sa arate bine facand acel efort necesar zi de zi.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *