Cum sa alegi telefonul mobil potrivit

e365

Atunci cand vine vorba de cele mai bune telefoane mobile, exista o varietate foarte mare din care poti alege. Ghidul acesta o sa te ajute sa intelegi toate aceste optiuni, sa te concentrezi pe cele importante pentru tine si sa alegi, in cele din urma, telefonul mobil potrivit.

O mare parte din decizie va depinde de cum planuiesti sa folosesti mobilul, asadar este indicat sa iei in considerare caracteristicile pe care le vei folosi la acesta si pe acelea dispensabile.

Telefoanele simple, ieftine

Daca ai nevoie de un telefon pentru a suna sau pentru a trimite mesaje, atunci poti renunta la extraoptiunile precum internet 3G, camera video si GPS pe care nu le vei folosi. Astfel, trebuie sa cauti un telefon mobil ieftin. Telefoanele simple sunt usor de folosit si au o baterie ce rezista mai mult timp. Unele modele includ si o camera foto cu rezolutie mica si un player muzical si pot fi imbunatatite prin folosirea de carduri de memorie sau alte accesorii telefoane.

Telefoanele Smartphone

Cele mai noi modele sunt smartphones. Acestea sunt ultima moda in materie de tehnologie, permitandu-ti sa navighezi pe net, sa gasesti drumul folosing un sistem GPS, sa verifici emailul, sa asculti muzica, sa vizualizezi filmulete si orice altceva doresti sa faci. Iar, datoria magazinului de aplicatii poti descarca programe pentru un plus de functionalitate, posibilitatile fiind aproape infinite.

Principalul factor ce trebuie luat in considerare este cat de mult esti disponibil sa platesti, intrucat exista o mare diferenta intre un smartphone ieftin ce costa cateva sute de lei si cele mai noi modele ce pot ajunge pana la cateva mii de lei.

Pentru a putea achizitiona cel mai potrivit mobil trebuie sa tii cont de urmatoarele sfaturi: ia in considerare caracteristicile de care ai nevoie si nu te lasa impresionat de pasiunea unui vanzator pentru cel mai nou model. Decide de ce ai cu adevarat nevoie si vei gasi stilul cel mai potrivit pentru tine. Telefoanele cu ecran senzitiv sunt subtiri si au doar cateva butoane, in timp ce exista si modelele cu un ecran mai mic si cu tastatura Qwerty, ce pot fi folosite mai usor pentru scrisul mesajelor.

De asemenea, tine cont si de marimea ecranului. Ecranele mici ale modelelor mai compacte sunt bune pentru a suna si a trimite mesaje, in timp ce ecranele mai mari sunt mai potrivite pentru vizualizarea paginilor web si pentru citirea mailurilor. Modelele cu ecrane si mai mari faciliteaza vizualizarea filmelor si folosirea aplicatiilor mobile insa acestea consuma bateria mai repede.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *