Cum sa cumperi Basic Attention Token (BAT) in 3 minute si 3 pasi simpli si cu 0 comision 

bat

Ai ajuns aici curios fiind ce este si cum functioneaza BAT? Ai ajuns in locul potrivit, spunem noi, pentru a afla si cum si de unde sa cumperi BAT. 

Despre Basic Attention Token (BAT) stim ca este criptomoneda bazata pe Ethereum care are ca scop revolutionarea industriei de advertising digital, creand o bursa digitala bazata pe blockchain, care elimina sansele de frauda. Cert este ca BAT creeaza o experienta de advertising transparenta si descentralizata, in beneficiul clientilor si consumatorilor. 

Practic Basic Attention Token (BAT) este unitatea de recompensa pentru sistemul Brave Browser. Brave va potrivi continutul cu advertiserii care sunt relevanti, prin folosirea invatarii programate in–device. Iar mecanismele sale de feedback se asigura ca utilizatorii vor primi advertising doar pentru acele produse la care probabilitatea de a cumpara este foarte mare. Datele sunt criptate si stocate pe un dispozitiv. 

Daca te gandesti sa investesti in aceasta criptomoneda, este bine de spus ca Basic Attention Token (BAT) isi deriva valoarea din faptul ca este unitate de schimb pe o piata eficienta. Poate fi o sursa de venit importanta pentru creatorii de continut, dar si mijloc de plata pentru campanii de reclame pentru advertiseri.

Cum sa cumperi Basic Attention Token (BAT) in 3 minute si 3 pasi simpli si cu 0 comision 

1.6 miliarde de jetoane BAT sunt acum in circulatie. Pe masura ce tot mai multi opteaza pentru experienta de navigare Brave si mai multi advertiseri isi doresc sa fie parte din ecosistemul BAT, aceasta criptomoneda are tot mai multe sanse sa fie cumparata in volum mai mare.

 

Poti investi in BAT cumparand online. Daca esti interesat in acest tip de criptomoneda, alege sa o tranzactionezi pe platforma eToro. Este una din platformele cunoscute. Aici sunt activi peste 25 de milioane de investitori. Poti sa ai acces la peste 3.000 de active financiare diferite, printre care actiuni si criptomonede, ETF-uri, indici, valuta sau alte marfuri. Ca si tine sunt mii de utilizatori care cauta sa investeasca la una din cele peste 3000 de companii care au actiuni listate la bursa.

Iata si cat de simplu poti cumpara acesta criptomoneda in 3 pasi simpli care in total ar putea insuma nu mai mult de 3 minute:

Creeaza cont 

cont etoro

Te inregistrezi urmand pasii indicati, completand cu adatele aferente si alegand un nume de utilizator si parola. 

Depune bani 

depunere bani cont etoro

Dupa ce urmezi tot procesul de inregistrare poti face prima ta depunere. Este la fel de simplu si rapid. Valoarea depozitului minim este de doar 100 de dolari! Acum poti alimenta contul si in moneda noastra, lei. 

Cumperi BAT

cumpara BAT

Acum poti cumpara BAT. 

De ce sa alegi tranzactionarea pe eToro 

eToro este plartforma care s-a facut cunoscuta pentru avantajele pe care le pune la dispozitie. Ai parte de un proces simplu de tranzactionare si comision zero. In plus, aici nu sunt taxe ascunse. eToro iti permite un mod practic si gratuit de a testa pana cand sa iti investesti banii. Asadar, testeaza gratuit cu un cont demo. Poti testa piata, ai acces la date reale, dar fara inca sa faci parte efectiv din ea. Ai optiunea de a practica pe cont demo de 100.000 de dolari. 

De asemenea, eToro inseamna si o platforma de learning. eToro Academy este pattea teoretica din ce inseamna tranzactionarea criptomonedelor. 

Inregistreaza-te acum pe platforma eToro.com! 

 

Concluzie 

Basic Attention Token (BAT) promite sa fie rentabila pe viitor. Deocamdata stim sigur ca rezolva din problemele prezente in industria de mainstream a advertisingului digital, fraudele din reclame spre exemplu. Inainte de a investi insa, tine cont ca piata este volatila si orice investitie vine la pachet cu un risc. 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *