Cum sa-i spui adio

Sigur ca atunci cand ne implicam intr-o relatie nu ne gandim niciodata ca am ajunge la final sau cel putin nu ne gandim la finalul ei pentru ca nu ne asteptam inca la asta. Ne gandim ca daca lucrurile merg atat de bine la inceput, vor merge astfel intreaga viata. ei bine, lucrurile nu sunt deloc asa mai ales ca odata cu trecerea timpului este normal sa apara discutii si certuri intre voi.

Apoi, aleg sa deschis un subiect legat de despartire pentru ca stiu ca cei mai multi dintre noi nu stiu cum ar putea sa termine o relatie fara sa mai aiba parte de diferite discutii.

De regula, unul dintre parteneri sufera atunci cand se produce o ruptura in relatie iar acest lucru nu face prea bine acelei persoane. Exista foarte multe persoane care si-ar dori sa termine o relatie pe care au inceput-o si nu si-ar dori ca acest lucru sa se intample sau ca persoana sa sufere. Iata cateva sgaturi cate te vor ajuta sa pui punct fara ca partenerul tau sa sufere.

Cel mai bun mod de a-i spune „adio” iubitului tau este atunci cand sunteti fata in fata. Cu siguranta, acesta nu va fi un lucru tocmai placut, dar este cel mai corect. Dar nu acasa, ci intr-un loc public, cum ar fi o cafenea sau un parc. Cu siguranta aici nici unul, nici altul nu va indrazni sa ridice tonul sau sa arunce vorbe urate.

Apoi, poti sa vorbesti cu el la telefon daca chiar nu ai curaj sa faci acest lucru fata in fata. Suna-l si spune-i totul direct insa nu trebuie s afaci acest lucru pintr-un sms pentur ca acest gest este deja de copii. Conversatia pe care o ai cu el sau cu ea trebuie sa fie una scurta si plina de tact. Nu te amesteca in detalii si explicatii deoarece nu iti va face bine tie si nici partenerului sau parteneri.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *