Cum sa il faci sa te ceara in casatorie

In urma cu ceva vreme oamenii se casatoreau foarte repede si nu stateau prea mult pe ganduri. In izua de astazi se pare varsta medie de casatorie este de 30 de ani. Multe femei se gandesc si isi doresc sa aiba parte de o cerere in casatorie cat mai rapida.

Problema este ca multe femei isi doresc sa se marite de dragul de a purta rochia de mireasa si nu se mai gandesc la barbatul pe care il au. Este foarte important ca barbatul cu care aveti de gand sa faceti un pas atat de important sa fie cel mai potrivit pentru tine.

Dupa ce ti-ai gasit sufletul pereche poti sa te gandesti la casatorie iar aceasta dorinta trebuie sa vina din partea amandurora si nu doar din partea ta. Totusi daca iti doresti sa grabesti momentul si nu stii cum sa iti vonvingi partenerul, iata cateva sfaturi:

Evita sa vorbesti despre maritis

Poate ca esti tentata sa deschizi mereu acest subiect, ei bine nu trebuie sa faci acest lucru. Da astfel incat sa eviti subiectul. Sigur ca poti sa ii spui ca iti doresti sa ai o familie cu el pentur ca asa consideri tu ca vei fericita insa nu trebuie sa ii amintesti de acest lucru in fiecare saptamana. Sigur el va sti ce are de facut.

Pastreaza misterul

De multe ori trebuie sa fii atenta in aceasta privinta. Ca sa starnesti interesul unei persoane trebuie sa ai mereu ceva nou de oferit. Asadar, trebuie sa ai grija sa faci lucrurile cu o oarecare doza de mister. Fii intotdeuna misterioasa si nu oferi totul inca de la inceput.

Fii independenta din punct de vedere financiar si sentimental

Trebuie sa ii arati ca esti o femeie independetna daca iti doresti sa fie al tau. Nu trebuie sa vada ca esti dependenta de el nici emotional si nici financiar. orice barbat isi doreste sa aiba langa el o femeie independenta.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *