Dark Souls 2 disponibil acum si pe PC

EDG262Cu fanii consolelor ce au murit deja de nenumarate ori, acum in continuarea lui Dark Souls a celor de la From Software, au sansa si jucatorii de PC pentru a-si testa puterile impotriva RPG-ului dificil, o data cu lansarea lui Dark Souls 2.

Dark Souls II cufunda jucatorii intr-o configurare sumbra plina de pericole si aventuri, in timp ce le permite sa descopere ce sta in spatele chinului si durererii care este pe cale sa copleseasca lumea. Cu Dark Souls II, producatorul ce are baza in Tokyo, FromSoftware a parcurs anumiti pasi pentru a imbogati experienta jucatorilor prin intermediul graficii, animatiilor ce sunt foarte reale si iluminare dinamica, in timp ce pastreaza tendintele radacinii jocului pentru a furniza gameplay captivant si sa livreze adevarata euforie emotionala de la fiecare victorie castigata in urma unei lupte dificile.

Continuarea aduce mai multe schimbari necesare versiunii de PC al jocului, incluzand optiuni grafice avansate si sprijin nativ de tastatura/mouse. Comparat cu Dark Souls original, continuarea ofera de asemenea 60fps neted pentru toti cei ce doresc sa fie multumiti din punct de vedere vizual.

Mathieu Piau, Directorul de Marketing EMEA de la Namco Bandai Games Europe spune ca FromSoftware a facut un pas mare cu Dark Souls II, pentru a-l putea numi mostenitorul legitim al lui Dark Souls, ce a fost o provocare destul de mare. Acesta sustine ca nici un alt joc nu poate concura cu franciza Dark Souls cand vine vorba de furnizarea unei experiente de joc profunda si in acelasi timp inveselitoare. Ca fiind unul din cele mai asteptate jocuri ale anului, Dark Souls 2 promite o aventura plina de satisfactii pentru cei care sunt pregatiti sa mearga dincolo de moarte.

Dark Souls II este acum disponibil pe PC, Playstation 3 si Xbox 360. Pentru cei care cauta sa dobandeasca cele mai bune performante pot gasi uneltele de downsampling al modderului Durante, pentru a-si imbunatati experienta, iar in afara de acest lucru un utilizator NeoGAF a descoperit cum sa folosim controllerul de Playstation 4.

Un comentariu la „Dark Souls 2 disponibil acum si pe PC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *