De ce ne place George Clooney

In afara faptului ca este foarte chipes si sarmant, carisma si umorul sau fiind puncte forte, actorul, producatorul si regizorul de film american este si foarte apreciat pentru talentul sau artistic, castigand pana acum trei premii Globul de Aur si doua premii Oscar, pe langa asta fiind si singura persoana din istoria Premiilor Academiei care a fost nominalizata la Oscar pentru sase categorii diferite: Cel mai bun film, Cel mai bun actor in rol principal, Cel mai bun actor in rol secundar, Cea mai buna regie, Cel mai bun scenariu adoptat, Cel mai bun scenariu original.

Un lucru nestiut despre Clooney este faptul ca acesta are radacini irlandeze, germane, engleze, scotiene si olandeze, nefiind de mirare ca poate interpreta roluri si accente atat de diverse.

Multi dintre noi il cunoastem pentru rolul chirurgului Doug Ross din serialul „Spitalul de urgenta”, insa pe atunci nu era la fel de cunoscut si apreciat ca acum, poate doar pentru infatisarea sa atragatoare.

Tocmai pentru sarmul si privirea sa de maur, celebrul actor este cunoscut pentru achizitiile sale in legatura cu partenerele de viata. De cele mai multe ori, acestea sunt fotomodele sau repere de frumusete din lumea show-bizz-ului.

De ce ne mai place George Clooney?

Pentru ca se implica in tot mai multe campanii ce sustin ajutorarea victimelor cutremurelor sau a altor dezastre naturale  si in sprijinirea drepturilor omului, dar si ale mediului. Dintre prietenii buni si la fel de celebri ca si el se numara si Brad Pitt si Sandra Bullock, cu care de altfel a fost si coleg de filmari si de platou in nenumarate filme.

Ne place de Clooney tocmai pentru ca are acel aspect de „old-fashion boy” care ne atrage instant. Datorita parului sau grizonat si a zambetului sau subtil a si fost clasat in topul celor mai frumosi barbati din lume, ba chiar fiind considerat de catre revista People de doua ori  „Cel mai sexy barbat”, fiind unul dintre doar cei trei oameni carora le-a fost conferit acest titlu.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *