De ce sa alegi o tigara electronica

Dependenta de fumat se gaseste la orice pas. De fiecare data cand esti irascibil, fumezi o tigara si iti creaza o senzatie de calmitate. Ai cheltuit deja o avere pe tigari si ai vrea sa acest viciu sa dispara odata pentru totdeuna. Daca ar fi atat de usor sa te lasi de fumat cu siguranta ai face-o inca de acum. Ai cheltuit deja foarte multi bani pe tigari si realizezi ca nueste deloc benefic pentru sanatatea ta.

Avand in vedere ca suntem atat de evoluti, au aparut pe piata solutii isi pentru acest viciu care aparent este imposibil de invins. Iata cateva motive pentru care poti alege o tigara electronica in favoarea unei tigari conventionale:

In primul rand, tigarile electronice nu se aprind, nu scot fum si nu miros. Probabil ca in momentul in care v-ati hotarat sa va lasati de fumat si sa va achizitionati o tigara electronica ati facut-o si pentru ca v-ati saturat sa aveti mereu hainele si parul imbibate de fum de tigara. Ei bine, tigarile electronice functioneaza pe baza de vapori care contin nicotina in functie de cantitatea pe care o doriti dvs.  si nu contine alte substante daunatoare. Tigarile normale au in componenta si monoxid de carbon, grudron si dioxid de azot sau cianura de hidrogen.Tigarile electronice contina nicotina pura si satisfac nevoia fizica de a fuma dar si pe cea psihica deoarece procedeul este similar. Diferenta intre cele doua este ca cea electronica nu miroase si nu are atatea elemente daunatoare sanatatii.

Un alt avantaj nal utilizarii tigarii electronice este faptul ca nu ii veti expune pe cei apropiati fumatului pasiv. Cu siguranta in timp ce fumati o tigara conventionala va ganditi la faptul ca micutul dvs.  fumeaza pasiv si ii afecteaza sanatatea. Asadar, folosind o tigara electronica nu va mai fuma nimeni pasiv.

Un comentariu la „De ce sa alegi o tigara electronica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *