Despre apa cu castraveti

Castraveti cu apa

Castraveti cu apaApa cu castraveti este noua moda in aceasta vara, mai ales pentru cei care traiesc dupa cuvantul „sanatate”. Nu numai ca este o alternativa naturala grozava pentru bauturile aerate, acidulate, cu calorii, este de asemenea un container nenumarate vitamine si minerale care pot sa te ajute in mai multe moduri.

Pentru a obtine aroma maxima de castravete in bautura ta, stoarce un castravete taiat, peste noapte in 2 litri de apa rece distilata. In dimineata urmatoare, inlocuieste feliile cu unele taiate proaspat, si bucura-te de bautura in timpul zilei. Pentru a o face mai gustoasa, poti adauga menta si lamaie pentru a accentua gustul.

Cine s-ar fi gandit ca un castravete poate fi atat de sanatos, pe langa a fi un racoritor grozav pentru ochi, si un ingredient bogat in fibre in salata noastra? Acest fruct cilindric racoritor verde imprastie sanatate din toate unghiurile. Il tai intr-o salata sau il zdrobesti intr-un suc, il plasezi pe piele ta sau il mananci pentru a-si pava calea catre corpul tau, nu este nici o modalitate in care castravetele te va dezamagi.

Doctorul tau ar putea sa te fi sfatuit sa iti umpli farfuria cu cat mai multe legume se poate. Acum, iti sugereaza sa iti umpli paharele cu ele, de asemenea. Apa este cea mai esentiala bautura cu care iti poti hrani corpul. Faptul ca mai mult de 60 % din corpul nostru este realizat din apa, este destul pentru a scoate in evidenta semnificatia acestei bauturi in vietile noastre. Desi acum, bauturile usoare, vinul si berea au inlocuit sursele fundamentale de hidratare, avem destule motive de a ne intoarce in modul natural de surpravietuire.

Devine mai dificil pentru majoritatea oamenilor pentru a bea cantitatea necesara zilnic. Unii nu se simt insetati deloc, iar altora nu le place sa bea o bautura care nu are gust.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *