Despre pareri liber exprimate

chatluckystudio.roTraim in lumea in care se pare ca a spune ca „imi permit orice” este la ordinea de zi. Cu alte cuvinte suntem liberi, traim intr-o tara libera si ne dorim sa facem ce ne dorim, fara sa avem limite. Spre exemplu, daca inainte auzeam despre videochat la modul in care mai mult susoteam despre astfel de subiecte, acum avem si taria de a spune orice si de a ne exprima parerea.

Asa cum vei gasi si pe www.chatluckystudio.ro exista pareri diverse. Un subiect controversat precum este cel de videochat te face sa te gandesti pe toate partile ce anume se implica si cum sta treaba. Afli parerea  celor direct avizati, afli ce spun unii sau altii si una peste alta ajungi sa iti formezi o cu totul alta parere. Nu este si asta o forma de educare? Nu inseamna asta ca suntem predispusi sa credem ca „orice zboara se mananca”, precum spune o vorba din popor?

Parerile liber exprimate

chatluckystudio.roEste absolut normal sa avem o parere despre un anume subiect. De altfel ar fi ca si cand nu am gandi ci am merge asa, orbeste, pe un drum impus de altii. Este absolut normal sa ne dorim sa spunem in ce directie mergem, ce sustinem. Si asta fara jena pentru ca am trait destul in era comunista care ne dicta prea multe si ne fura prea multe libertati in egala masura. Cum spuneam, deja relevant subiectul despre videochat este intens dezbatut.

In momentul in care descoperi www.chatluckystudio.ro iti dai seama ca opinia liber exprimata este clar si ceea ce face partea mai interesanta. Pana la urma aici sunt pareri ale celor direct avizati, un soi de blog care prezinta totul dintr-o alta perspectiva. Cand nu esti cel care a trait o experienta de acest gen spre exemplu nu ai cum sa exprimi si sa intelegi totul la un anume nivel. Dar, cand e vorba sa judecam suntem primii, emanam judecati de valoare destul de repede. Deci, ca o maniera de a intelege mai bine ce se intampla cu domeniul de videochat ai sansa de a gasi opinii de acest gen.

chatluckystudio.roIn plus, parerile liber exprimate te fac si pe tine sa fii un om liber. Asta inseamna sa stii cine esti si sa stii ce iti doresti, un om stapan pe propriile idei. Si pana la urma trebuie sa te mandresti cu asta!

9 comentarii la „Despre pareri liber exprimate

  1. da didi..asa e..numai suntem in era lui ceausescu si nici nu ne mai tine nime pusca de la spate..azi poate chiar suntem prea liberi sa spunem tot..

  2. asa si cu videochtul..eu cred ca este un subiect f la ordinea zilei acum. pt ca se castiga bn si t ca tot mai mule romance fac asta..

  3. eu am spus mereu descjis ceam simtit ..si legat de a fi model..da sunt model la lucky studio in iasi..nu mi-e rusin..e doar o alta meserie si asta..

  4. pai draga mea…la interveiu a fost simplu si frumos..o discutie intre mn si o femeie e acolo..nu era managera era de la resurse umane..in fine..ma intrebat de exper..da sa stiica nu cont..de ce am ales asta si mi-a zis cam care sunt conditiile de munca..

  5. da chiar..am uitat sa spun..ni se fac portofolii foto si sedinte de make-up in fiecare zi..e langa asta avem si abonamente la sala si la psa..pt ca ne permitem,,dar si alte avantaje..camere luxoase..etc.

Comentariile sunt închise.