Destinatii de vis pentru toamna cu preturi mici

Majoritatea oamenilor isi iau concediul de la munca in plina vara pentru a putea sa mearga sa se relaxeze undeva. Este important sa fim constienti de dezavantajele de care beneficiem in momentul in care alegem sa ne petrecem concediul in plina vara.

Este posibil ca multi oameni sa prefere sa mearga in timpul verii in concediu pentru a prinde o vreme calduroasa la mare sau la munte. Putem beneficia insa de ofertele pe care ni le ofera agentiile de turism dupa ce trece sezonul calduros.

In cazul in care te-ai hotarat sa faci un sejur de cateva zile in orase europene, iata care sunt cele mai ieftine si cele mai frumoase destinatii ale acestei toamne.

Riga

Riga este capitala Letoniei, dupa cum stim si imparte titlul de Capitala Culturala Europeana cu centrul universitar suedez Umea. Persoanele care doresc sa se relaxeze, sa aiba parte de peisaje de neuitat  pot lua acest oras la pas pentru ca are foarte multe de oferit si toate aceste lucruri la preturi extrem de mici. Aici veti avea preturi aproximativ la fel ca cele care se gasesc in Romania. In acest oras puti sa vizitati Muzeul Etnografic din natura, Muzeul Autro, Orasul Vechi, Parcul Kronvalda, si alte obiective turiste foarte interesante si care merita sa fie vizitate.

Berlin

Si capitala Germaniei are oferte foarte interesante care ne indeamna sa ne petrecem concediul in aceasta tara. Este o destinatie ideala pentru turisti deoarece ofera peisaje spectaculoase iar vremea buna ne va permite sa lenevim pe terase si cafenele. In cazul in care sunteti amatorii cluburilor, aici este destinatia ideala. Se pun la dispozitie sisteme de transport subteran care consta foarte putin si puteti sa vizitati poate atractiile turistice ale marelui oras. In Berlin sunt foarte multe atractii turistice si merita sa fie vizitat. Incearca un concediu de toamna in aceasta tara si nu vei regreta.

 

Un comentariu la „Destinatii de vis pentru toamna cu preturi mici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *