Destinatii unice

Este deja frig si vremea s-a racit de-a binelea, ca sa nu mai spunem ca toamna se simte destul de mult. Daca pana acum locuiam langa mare sau langa plaja si puteam sa ne relaxam mai in fiecare weekend liber la soare, ei bine de acum acest lucru este cam imposibil.

Nu mai putem sa mai visam sau sa mai speram la vacante cu nisip fierbinte si soare din abundenta. Sigur ca avem nevoie de relaxare indiferent de perioada anului. Daca lucram intr-un mediu stresant este chiar necesar sa ne mai relaxam din cand in cand si sa mai uitam de toate problemele. Si unde putem sa mergem ca sa avem parte e o vacanta inedita?

Iata cateva idei de destinatii care cu siguranta te vor incanta si vei putea sa te bucuri de una dintre cele mai frumoase vacante:

Plaja cu bile de bowling

Ati auzit vreodata de aceasta plaja? Ei bine ea este gazduita de un oras dinCalifornia numit Mendocino si este fara nici o indoiala una dintre cele mai ciudate plaje din lume. Plaja Schooner Gulch  este o plaja care are destul de multi bolovani sferici care se asaza la o distanta relativ egala si par a fi niste bile de bowling. Cu siguranta va veti gandi ca explicati ar fi exact una SF insa nu este deloc asa pentru roca din care sunt formati acesti bolovani este mai dura decat cea care formeaza nisipul.

Plaja de gheata

Daca va ganditi sa mergeti la plaja si cautati un costum de baie potrivit poate ca ar trebui sa cautati un costum de ski pentru ca plaja din Islanda numita Jokursarlon este plina de ramasite de aisberguri si cenusa vulcanica. Daca pana acum mergeai la plaja cu o limonada, o apa rece sau alte racoritoare ei bine, acum ai putea sa mergi cu o sticla de whisky pentru ca gheata va fi din partea casei! 🙂

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *