Dezvoltarea personala foarte importanta

Dezvoltare

DezvoltareIn zilele noastre, exista un interes in crestere in dezvoltarea personala si tehnicile de auto imbunatire. Exista un numar in crestere de carti, articole, si website-uri ce se ocupa cu aceste subiecte.

Se pare ca oamenii apeleaza la acestea, pentru a gasi solutia la problemele lor. Acestia cauta cunostinta, tehnici, lecturi si profesori, ce le pot arata calea. Oamenii incep sa inteleaga ca auto imbunatatirea si auto cresterea poate sa le imbunatateasca calitatea vietilor lor.

Procesul schimbarii interioare necesita munca interioara

Nu este destul sa citesti articole si carti. Trebuie sa practici ceea ce ai invatat. Schimbarea interioara necesita motivatie, dorinta, ambitie, perseverenta si dedicatie. Cand incepi cu un program de imbunatatire, este comun sa intalnesti rezistenta interioara care vine din vechile tale obiceiuri si din mintea subconstientului tau, de asemenea rezistenta si opozitie de la oamenii din jurul tau.

Dorinta de a te schimba, de a-ti construi noi obiceiuri si de a te imbunatati trebuie sa fie foarte puternica pentru a rezista lenei, dorintei de a renunta, si frica si ridicolul opozitiei din familie, prieteni sau colegi.

O tehnica simpla

Haide sa iti spun cate ceva despre mine. Am fost atras de dezvoltarea personala de la o varsta frageda, si am folosit-o ca o sursa de putere interioara si fericire, si o modalitate de a imbunatati viata.

De aceea, daca vrei sa apelezi la ajutor specializat pentru o dezvoltare personala profesionala, acceseaza www.personalstrength.ro.

Una din cele mai folositoare tehnici pe care am descoperit-o, era simpla, dar o tehnica foarte eficienta. Aceasta necesita sa te uiti la cum se comporta oamenii si actioneaza in diferite situatii, apoi utiandu-te in tine, pentru a afla daca ai fi facut acelasi lucru in aceleasi conditii.

Cand am vazut oamenii cu anumite trasaturi de caracter sau un tip de comportament care nu imi placea, incercam sa ma examinez si sa vad daca detin si eu aceleasi trasaturi. In ochiul mintii mele, m-am vazut cu trasaturile opuse a caracterului.

Ma vizualizam in diferite situatii, in care manifestam un nou comportament. Cand am intalnit trasaturi de caracter sau comportament, care imi placea, obisnuiam sa ma gandesc la avantajele si beneficiile sale, si importanta lor in viata mea.

Astfel am invatat si am beneficiat mult din aceste comportamente si actiuni din jurul meu, de la munca, de acasa, si de pe strada. Nu a fost niciodata pentru scopul de a-i judeca sau a profita de acest avantaj, ci doar pentru a invata cum sa actionez, sa reactionez si sa ma comporta intr-o modalitate mai buna.

 

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *