Eclipsa lunii sangeroase

bloodmoon1O eclipsa totala lunara ce urmeaza sa vina i-a facut pe oamenii de stiinta si cel putin 2 profeti ai zilei de judecata foarte incantati. Unii poate au sperat ca teoriile cu ziua de judecata se vor termina, dar aparent unii profeti conducatori nu vor primi un raspuns negativ. Cel putin se concentreaza pe o afisare impresionanta care inspira gandirea apocaliptica de data aceasta : O eclipsa rosie sangeroasa de luna ce se va intampla saptamana viitoare. Eclipsa este prima tetrada din 4 eclipse lunare totale care se vor intampla in serii, ultima s-a intamplat in 1968. In timpul eclipsei, luna noastra va parea scaldata intr-o lumina rosie intensa la fel ca planeta Marte in timp ce ne apare langa ea. Vederea ar trebui sa fie foarte captivanta pentru oamenii de stiinta si pentru astronomi, dar anunta deschiderea profetiei Lunii Sangelui, ce prezice evenimentele majore in Israel care arata cea de-a 2-a Venire.

Profetia, popularizata de pastorii John Hagee si Mark Blitz, afirma ca, coencide cu doua sarbatori evreiestii, pastele evreiesc si sarbatoarea corturilor. Hagee, autorul cartii Four Blood Moons, il citeaza pe Joel 2:31 din biblia evreiasca pentru a demonstra ca „Soarele va fi transformat in intuneric si luna in sange inainte ca mareata si teriibla zi a Lordului sa vina.”

Pentru infatisarea rosie sangeroasa a lunii, acest lucru se intampla oricum la majoritatea eclipselor lunare,  parand diferite doar in anii in care sunt pronuntate activitati vulcanice. Tetradele nu sunt nici ele atat de comune, fiind programate un total de 8 pentru secolul 21.  Asteptand noi informatii, probabil putem pune aceasta teorie cu profetia anului 2012 si ragnarock-ul din februarie in termeni de asemanare.

Cu toate acestea, o luna rosie sangeroasa si planeta rosie localizata una langa cealalta pe cer? Asta ar trebui sa arate destul de bine. Eclipsa o sa inceapa pe deta de 14 Aprilie la ora 21:20 GMT.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *