Eroi Heroes of the Storm

20131224212926a0dnze6mnhero5w7Heroes of the Storm are deja o serie de personaje jucabile din universul Blizzard, din jocuri precum Warcraft, Starcraft si Diablo, insa urmeaza sa mai introduca personaje, iar eu m-am gandit la doua personaje care au sanse mari sa fie introduse.

Alexei Stukov

Loial comandantului sau pana la moarte, vice amiralul Alexei Stukov a expus abilitati de conducator si competente in lupta de-a lungul evenimentelor din StarCraft : Brood War si mai recent in Starcraft II : Heart of the Swarm.

Cu o poveste care a dus la moartea sa, la invierea sa, infestarea unor zergi, fiind vindecat de infestare si rezistenta la a cea de-a 2-a infestare, Stukov s-a dovedit a fi capabil de avea abilitati imbunatatie de rezultatul infestarii zergilor in timp ce si-a pastrat inteligenta umana.

Stukov si-a demonstrat abilitatile imbunatatite in Heart of the Swarm, iar daca ar fi recrutat in Heroes of the Storm, ii va permite sa ofere o cantitate mare de damage in timp scrut. Acesta isi regenereaza viata prin intermediul ADN-ului sau de Zerg si l-ar putea ajuta sa supravietuiasca mai mult intr-un meci.

Belial

Ca fiind un rau mai mic in seriile Diablo, Belial este formidabil. Ca fiind lordul munciunilor, Belial este capabil sa ia diferite forme pentru a-si induce in eroare inamicii, abilitate pe care o exercita cu mare efect in Diablo 3. Adaugati ghearele masive si abilitatea de a scuipa flacari si Lordul Minciunilor va aduce o cantitate mare de frica pe campul de lupta.

Natura lui Belial ar putea oferi confuzie in Heroes of the Storm, poate sa ia o varietate de deghizari pentru a induce in eroare echipa adversa. Daca este pozitionat corect in spatele liniilor inamice, afinitatea sa de a scoate foc ar putea fi folositoare. Raul mai mic trebuie sa fie tratat cu grija,caci atunci cand va fi descoperit va fi din nou omorat.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *