Esti sau nu un pescar innascut?

A pescui

A pescuiUnul dintre cele mai mari hobby-uri ale mele este pescuitul. De la cea mai mica varsta, atunci cand aveam in jur de 6 ani, am inceput sa merg cu tatal meu la pescuit. Cand eram mic, imi doream in fiecare zi sa merg cu tata la pescuit, fiindca tata era un pescar priceput si imi placea sa vad capturile pe care le prindea. Am invatat de-a lungul timpului sa spun povesti pescaresti, sustinandu-l pe tata chiar daca acestea erau exagerate, si am invatat in scurt timp ce inseamna sa fii pescar.

Sa fii pescar inseamna sa fii o fire calma, linistita si rabdatoare, fiindca trebuie sa te asezi intr-un scaun, sa-ti pregatesti momeala si sa stai in fata lansetei pana cand vezi ca iti „trage”. Conteaza foarte mult si la ce pescuiesti, daca pescuiesti la greutate, va trebui sa-ti achizitionezi un suport pe care sa iti pui unditele, eventual adaugand un clopotel, iar daca vrei sa fii mai modern, achizitonandu-ti un suport cu senzori, iar atunci cand pestele incearca sa-ti fure momeala, vei fi atentionat. Insa cand vrei sa pescuiesti la pluta, vei fi nevoit sa iti cumperi o lanseta lunga si o pluta pe care s-o vezi, iar atunci cand aceasta se scufunda, iti vei da seama ca un peste atenteaza la momeala ta. Cand vine vorba de pescuitul la pluta pe timpul noptii, va trebui sa-ti iei o pluta de noapte.

Ei bine, daca vreti sa mergeti la o partida de pescuit, si sa fiti bine echipat, de la haine de pescuit, lansete si accesoriile cu care trebuie sa echipati lanseta, dar chiar si suporturi pentru acestea. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa faci o comanda pe bibanu.com, iar in scurt timp, luand in considerare si venitul disponibil pe care vrei sa-l cheltui pe unelte de pescuit, veti avea cele mai bune scule de pescuit pentru o partida de pescuit la nivel profesionist.

Un comentariu la „Esti sau nu un pescar innascut?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *