Exercitiile si beneficiile lor

Fata antrenament

Fata antrenamentInvata sa te concentrezi pe ceea ce faci. Pe orice website de dezvoltare personala, imbunatatire a personalitatii sau a productivitatii, vei vedea o multime de sfaturi despre cum sa scapi de procrastinare. Este un subiect despre care se scrie frecvent, simplu din cauza ca multi oameni sufera din cauza acestei probleme.

Procrastinarea este de multe ori realizata usor de tendinta noastra de a trece de activitati si a ne spune ca putem face altceva pentru 5 minute si apoi sa ne intoarcem la munca, ceea ce rareori se intampla.  Ceea ce imi place atunci cand merg la sala este faptul ca atunci cand muncesti, atentia ta pur si simplu nu poate zbura in alta parte. Cand ridici greutati sau faci altceva ce necesita o multime de energie, trebuie sa te concentrezi pe deplin pe ceea ce faci.

Similar cu imblanzirea vocii din cap, daca poti pastra acest lucru pentru o perioada decenta de timp, va incepe sa se raspandeasca si in alte aspecte din viat ata.

Trebuie sa ai o constanta in viata. Ceva care de multe ori este o problema pentru oamenii care sunt deprimati si poate afecta cu adevarat pe toata lumea, este lipsa unei constante in vietile noastre. Putem sa ne angajam si sa renuntam la job, de la o relatie dificila la cealata si simti suisurile si coborasurile unui trenulet financiar.

Vizitele dese la sala sunt una din multele lucuri ce poate deveni o constanta in viata ta. Niciodata nu te va dezamagi si intotdeauna va fi acolo pentru tine cand ai nevoie de ea. Am aflat ca sesiunile dese de antrenament a adaugat stabilitate si structura in programul meu, pe care de altfel nu le-as fi dobandit. Asa ca antrenamentele de la sala pot avea o multime de alte beneficii in viata noastra de zi cu zi.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *