Falling Skies devine joc video

Joc Vide Falling Skeis

Joc Vide Falling SkeisJocurile anterior anuntat bazat pe show-ul TV ale celor de la TNT, Falling Skies se va lansa Xbox 360, Playstation 3, Wii U si PC in aceasta toamna, dupa cum a anuntat publisherul Little Orbit astazi. RPG-ul de tactical strategy are loc in universul show-ului TV, la fel ca si jocul video Defiance, bazat pe showul TV de la SyFY, ce recent a devenit un titlu free-to-play.

In jocul video Falling Skies, esti aruncat intr-o lume ce o ia razna si ai sarcina de a comanda o echipa de supravietuitori ce formeaza un grup de rezistenta de a salva planeta. Jocul promite gameplay bazat pe strategie, iar personajele din show apar in joc, dupa cum spun cei de la Little Orbit. Actorii din show sunt vocile dublate in joc.

Presedintele Little Orbit, Matt Scott a spus ca scopul lor in Falling Skies este sa recreeze elementul umanist din seria de la televizor in asa fel incat jucatorii pot creste cu personajele in timp ce joaca prin intermediul strategiilor realizate intuitiv. Acestia vor sa aduca aceiasi poveste condusa de personaje ce a derivat din serii pana in joc in timp ce au facut usor de navigat pentru fiecare jucator.

Sute de abilitati de personaje si upgrade-uri de echipamente sunt disponibile de deblocat, in timp ce Little Orbit adauga ca sutn multiple cai pentru a aborda obiectivele, sustinand rejucabilitatea. AI-ul inamic dinamic si randomizarea hartii ar trebui sa ajute misiunea pentru a se simti proaspata, dupa cum spun producatorii. Poti vedea niste imagini din jocul Falling Skies pe pagina lor principala atunci cand va fi „live”.

Creat de DreamWorks Television, in asociatie cu TNT Productions si produs de Steven Spielberg, Falling Skies are loc in consecinta unui atac extraterestru. Show-ul este scris de Robert Rodat, ce este cunoscut pentru munca sa din Savin Private Ryan si The Patriot.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *